Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Nicole Kidman poseeraa alasti Stellar-lehden kansikuvassa + KUVA

Nicole Kidman poseeraa alasti Stellar-lehden kansikuvassa + KUVA

OHMYGOSSIP – Oscar-palkittu näyttelijä, laulaja ja elokuvatuottaja Nicole Kidman (50) poseeraa elokuisen Stellar-lehden kansikuvassa.

Rohkeassa otoksessa hän peittää rintojaan käsillä. Uima-altaassa poseeraava kaunotar näyttää kuvassa luonnoliselta. Hiuksiin on tehty teemaan sopiva vesikampaus. “Olen erittäin onnellinen ollessani 50-vuotias. Näin tapahtuu, kun pääsee tähän ikään,” Kidman kertoo lehdessä.

___________________________
Nicole Mary Kidman (s. 20. kesäkuuta 1967 Honolulu, Havaiji) on Oscar-palkittu näyttelijä, laulaja ja elokuvatuottaja. Hänellä on sekä Yhdysvaltojen että Australian kansalaisuus. Hänet tunnetaan muun muassa rooleistaan elokuvissa Moulin Rouge!, Tunnit, Kultainen kompassi ja Rabbit Hole – takaisin elämään.

Kidman syntyi Yhdysvalloissa vuonna 1967, jolloin hänen isänsä työskenteli Washingtonissa. Perhe palasi Australiaan Kidmanin ollessa nelivuotias, ja Kidman varttui Longuevillessä lähellä Sydneyä.

Kidman alkoi harrastaa balettia kolmevuotiaana, ja hänen ensimmäinen kosketuksensa näyttelemiseen tapahtui koulun joulujuhlassa hänen ollessaan kuusivuotias. Hän innostui näyttelemisestä, jota opiskeli tanssin lisäksi teinivuosinaan. Hän liittyi 1980-luvun alussa Sydneyn Philip Street -teatteriin ja opiskeli North Sydney Girls’ High Schoolissa, mutta jätti opintonsa kesken kun hänen äidillään todettiin rintasyöpä. Kidman työskenteli hierojana ennen Hollywood-uraansa. Hierojan palkallaan hän tuki sairasta äitiään.

Vuonna 1983 Kidman esiintyi Pat Wilsonin musiikkivideossa Bop Girl. Samana vuonna hän sai sivuroolin televisiosarjassa Five Mile Creek sekä neljä muuta roolia, muun muassa elokuvissa BMX Bandits ja Bush Christmas, jota yhä esitetään Australian televisiossa jouluisin. Vuonna 1985 Kidman nimettiin Vuoden naisnäyttelijäksi Australiassa. 1980-luvulla Kidman esiintyi useissa australialaisissa elokuvissa ja televisiosarjoissa, esimerkiksi sarjoissa A Country Practice ja Bangkok Hilton. Vuonna 1989 hän esiintyi ensimmäisen kerran yhdysvaltalaisessa elokuvassa nimeltä Dead Calm – rasvatyyni. Läpimurtoelokuvana voitaneen pitää elokuvaa Days of Thunder – ukkosta radalla (1990), jossa hän näytteli yhdessä Tom Cruisen kanssa. Kidman on voittanut urallaan lukuisia palkintoja, muun muassa Oscarin elokuvasta Tunnit.

Kidman näytteli vuonna 1990 ilmestyneessä elokuvassa Days of Thunder Tom Cruisen kanssa. Tuolloin Cruise oli naimisissa näyttelijä Mimi Rogersin kanssa, mutta erosi tästä avioituakseen Kidmanin kanssa. Häät pidettiin Telluridessa, Coloradossa jouluaattona 1990. Kidman ja Cruise adoptoivat kaksi lasta, Isabellan ja Connorin, ja perhe asui Los Angelesissa, Australiassa, Coloradossa ja New Yorkissa. Pari erosi vuonna 2001.

Kidman meni kihloihin muusikko Keith Urbanin kanssa vuoden 2006 alkupuolella. 25. kesäkuuta 2006 pari meni naimisiin Sydneyssä, Australiassa. Kidman ja Urban saivat 7. heinäkuuta 2008 ensimmäisen yhteisen lapsensa, kun tytär Sunday Rose Kidman Urban syntyi. Parin toinen tytär, Faith Margaret Kidman Urban syntyi 28. joulukuuta 2010 sijaissynnyttäjän kautta. Lapsi on biologisesti Kidmanin ja Urbanin.

Kidman kasvoi katolisessa perheessä, mutta vuosien aikana vietti aikaa myös skientologian parissa Cruisen kanssa. Avioituessaan Urbanin kanssa Kidman palasi lapsuutensa katoliseen kirkkoon.

Kuva: Nicole Kidman (OHMYGOSSIP)


Tags assigned to this article:
Nicole KidmanStellar

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory