Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Brryan Jackson oli 11 kuukauden ikäinen kun isä ruiskutti häneen hivin

Brryan Jackson oli 11 kuukauden ikäinen kun isä ruiskutti häneen hivin

OHMYGOSSIP – Brryan Jacksonin isä halusi päästä elatusmaksuista eroon ja ruiskutti poikaansa hivin saastuttamaa verta. Brryan Jackson on antanut isälleen anteeksi sen, että tämä yritti tappaa hänet. Brryan ei kuitenkaan halua, että elinkautista tuomiota teosta istuva isä pääsee koskaan vapaaksi.

Brryanin terveydenhoitoalaa opiskelleet vanhemmat tapasivat Missourissa armeijan harjoitusleirillä. Pari rakastui, muutti yhteen, ja viisi kuukautta myöhemmin vuoden 1991 puolivälissä Brryan ilmoitti tulostaan. Bryan Stewart oli innoissaan raskaudesta, mutta kaikki muuttui, kun hän meni mukaan Persianlahden sotaan. “Hän tuli takaisin Saudi-Arabiasta ihan eri miehenä,” Brryan kertoi.

Stewartin mukaan Brryan ei ollut hänen lapsensa. Hän vaati dna-koetta isyyden vahvistamiseksi. Hän alkoi pahoinpidellä vaimoaan niin fyysisesti kuin psyykkisestikin. “Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että hiv ei tartu minusta eteenpäin.”

Vuonna 1998 Brryanin isä tuomittiin elinkautisen vankeuteen hiv-veren ruiskuttamisesta poikaansa. Tänä kesänä Stewart anoi armahdusta, mutta sitä ei myönnetty. Seuraavan kerran Stewart voi anoa sitä viiden vuoden päästä. “Välillä olen herännyt painajaisiin, että isäni tulee tekemään työnsä loppuun. Olen ehkä antanut hänelle anteeksi, mutta anteeksiannossakin uskon siihen, että seurauksista pitää maksaa,” Brryan sanoi.

 

Lähde: Iltalehti
Kuva: Brryan Jackson (Instagram/ @brryanjackson)


Tags assigned to this article:
Brryan Jacksonhiv

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory