Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Exclusive haastattelu! Nuori viulunsoittaja Estella Elisheva antaa Viron teattereille tunnustusta

Exclusive haastattelu! Nuori viulunsoittaja Estella Elisheva antaa Viron teattereille tunnustusta

OHMYGOSSIP – Estella Elisheva on 11-vuotias tallinnalaistyttö, joka tietää jo nyt, että tulevaisuudessa hänestä tulee viulutaiteilija. ”Rakastan musiikkia kovasti, varsinkin klassista musiikkia”, Tallinnan juutalaista koulua käyvä nuori musiikinystävä kertoo OHMYGOSSIPteenille.

”Isona haluaisin tulla joko viulutaiteilijaksi tai oopperalaulajaksi, vai molemmiksi. Haluaisin olla sekä sooloartisti että esiintyä yhdessä orkesterin kanssa. Tällä hetkellä olen kuitenkin vasta nuori ja nuo ovat suuria tulevaisuudensuunnitelmia. Pidän harjoittelusta, ja toisinaan ystäväni eivät ymmärrä, miksi en halua tulla ulos, mutta se johtuu siitä, että harjoittelen.”

Estella Elisheva on monipuolinen tyttö, viulunsoiton lisäksi hänellä on muitakin harrastuksia. ”Minulla on oikeastaan paljon harrastuksia. Pidän laulamisestakin ja olen jo vuosia käynyt kilpatanssissa. Ja kun laulan, niin kaikkein mieluiten oopperaa. Minun äänialani on ponnisteluittakin varsin laaja ja pääsen hyvin korkealle. Esimerkiksi Oopperan kummitusta voin laulaa viimeistä nuottia myöten. Kyse on kuitenkin harjoittelusta, ja minä en ole vielä harjoitellut ääntäni kunnolla, vähän vain kotona omaksi huvikseni. Pidän myös taiteesta, piirtämisestä ja teatterista! Teatteri onkin Virossa erittäin hyvällä tasolla. Niin Tartossa kuin Tallinnassakin käy maailmankuuluja artisteja esiintymässä ja se on hyvin nautinnollista. Välistä olen koulusta poissa mennäkseni teatteriin tai harjoitellakseni viulunsoittoa. Odotan kovin, että saisin keväällä nähdä Vanemuine-teatterissa taas oopperan Carmen. En kyllästyisi myöskään Oopperan kummituksen seuraamisesta!”

Estella Elisheva, joka on antanut sekä Virossa että Skandinaviassa jo useita pieniä konsertteja, sanoo, ettei aio antaa todellista konserttia ennen musiikkikoulun päättämistä. ”Postitan viulunsoitostani kappaleita Instagramiin, YouTubeen, Facebookiin ja Twitteriin ja olen iloinen siitä, että hyvin paljot ihmiset pitävät niistä, mutta itse tunnen, että vielä on hyvin paljon varaa kehittyä. Yksitoistavuotiaaksi olen luultavasti ok, mutta haluan soittaa tunnettujen klassikoiden musiikkia niin, ettei heidän pidä kääntyä haudoissaan”, Estella Elisheva nauraa.

Lähde: Ohmygossip.eeMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory