Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Tuija Järvinen: Syksyn kaamoksen keskellä

Tuija Järvinen: Syksyn kaamoksen keskellä

OHMYGOSSIP – Terveiseni täältä sateisen syksyisestä Savosta! Ulkona ripeksii vettä ja pimeys alkaa laskeutua metsäisen maiseman ylle. Hetken aikaa näytti ihan siltä, kuin taivaalta olisi satanut jopa räntää.

Syksy alkaa olla kaamoksen suhteen pimeimmällä kohdallaan. Lunta ei vielä ole, joten yöt ovat hyvin pimeät. Tähän väliin pitääkin muistuttaa sinua heijastimen käytöstä. Posteissa on muuten myynnissä ihania heijastimia. Jos jonkinlaista mallia ja muotoa löytyy. Onhan tämä minulle aika rankkaa aikaa, koska olen enemmän ”valon lapsi”. Aurinko ja lämpö jo pelkästään saavat minut hyvälle tuulelle. Pimeys tuo alakuloa, väsymystä ja masennustakin tullessaan. En tiedä, miten se sinuun vaikuttaa? Onneksi ovat vastakohtana kuulaat, raikkaat ja aurinkoiset syksypäivät, jolloin luonnossa on ihana kävellä ja katsella luontoa. Rentoutua joka solulla ja hengittää raikasta ilmaa.

Olen tuossa jo katsellut esitteitä erilaisista valolampuista. Niitä saa jo 50 eurolla, joten se ei ole paha hinta. Ostan varmaan ko. lampun. Aloitin taas sauvakävelyn metsässä. Sauvat lisäksi estävät kaatumasta, joten suosittelen niiden käyttöä varsinkin näin syksyisin ja talvisin, kun on aika ajoin hyvinkin liukasta. Luen myös paljon iltaisin, jopa kaksi kirjaa saattaa tulla luetuksi viikon sisällä; rikosjännäreistä aina kartanoromantiikkaan saakka. Aloitin myös jälleen uimisen. Olen käynyt melkein viikoittain kylpylässä. Nyt aion lähteä jälleen viikonlopuksi ystäväni kanssa kylpylään. Mikä sen ihanampaa kuin uida pitkä matka ja sitten rentoutua porekylvyssä. Siihen päälle vielä joku ihana hoito. Avot!

Kuntosalilla käyn jälleen sen pari kertaa viikossa. Kesällä pidinkin siitä taukoa, kun matkustelin niin paljon. Taojoogassa aion käydä pari kertaa kuukaudessa. Näillä eväillä sitä pärjätään pimeät syksyillat. Katselin juuri Himmelin teko-ohjeita, joten kohta alkaa sen teko. Awink, ihan hyvä joululahjaideakin!

Syksyn väriloistoa.

Kaunista järvimaisemaa.

Syksyn viimeisiä perhosia.

 


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory