Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Skandinaviasta kotoisin oleva suosittu vaatebrändi Ohmygossip Couture liittyi Instagramiin!

Skandinaviasta kotoisin oleva suosittu vaatebrändi Ohmygossip Couture liittyi Instagramiin!

OHMYGOSSIP – Lähes 10 vuotta markkinoilla ollut skandinavialainen vaate- ja asustebrändi Ohmygossip Couture liittyi viime viikolla ensi kertaa Instagramiin. Tähän asti lähinnä Brasilian markkinoilla toiminut Virosta kotoisin oleva brändi ilmoitti lehdistötiedotteessaan, että lähivuosina aiotaan tulla voimmakkaammin myös Skandinavian markkinoille ja Instagram-tilin luominen oli väistämätöntä.

”Nykyisin sosiaaliseen mediaan huomion kiinnittäminen on välttämätöntä”, sanoi Ohmygossip Couturen perustaja Helena-Reet Ennet NordenBladetille. ”Nuoret, jotka ovat meidän tärkein kohderyhmämme, muuttavat Facebookista Twitteriin ja Instagramiin. Koska meillä on ollut Facebook- ja Twitter-sivut jo vuosia, katsoimme, että on viimeinen aika tehdä myös Instagram-tili. Parissa päivässä olemme tehneet lähes 200 postitusta ja saaneet yli 6000+ seuraajaa. Jos sellainen kasvuvauhti jatkuu edes jonkin aikaa, olemme pian yksi nopeiten kasvavista muotibrändeistä internetissä.”

”Lähes kymmenen vuoden ajan on tehty lujasti työtä ja mallit, julkkikset, missit, laulajat, näyttelijät ja kaikki muut kaunottaret, jotka ovat esitelleet brändiämme, saapuvat vähitellen myös meidän Insta-tilillemme. Materiaalia on hyvin paljon ja aiomme tehdä uusia postituksia säännöllisesti! Kaikki vaatebrändin ihailijat, jotka ovat hankkineet itselleen jonkin tuotteistamme, voivat merkitä sen hahstagillä (#ohmygossipcouture) ja mahtavimmat postitukset päätyvät myös etusivullemme sekä muille sosiaalisen median sivuille”, Helena-Reet lupaa.

Ohmygossip Couturen Instagramin tilin näette TÄSTÄ

Kuva: malli Triin Tulev  © Ohmygossip Couture/ Ingrid Eloranta (Lifebeach studio)


Tags assigned to this article:
Ohmygossip Couture

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory