Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Tuija Järvinen: Kaupunki- ja maalaiselämää käsi kädessä

Tuija Järvinen: Kaupunki- ja maalaiselämää käsi kädessä

OHMYGOSSIP – Hei vaan lukijani! Tässä olen juuri kotiutunut jälleen kaupunkiin. Olin muutaman päivän mökkeilemässä ystäväni kanssa maalla. Tästä kerron myöhemmin tässä postauksessa.

Viime viikonloppuna vietin hotelliviikonlopun Jyväskylässä. Tuttuun tapaan, hotelli oli taas tupaten täynnä porukkaa. Sai ainakin rentoutua kunnolla, syödä hyvin ja kierrellä kaupungillakin. Toisena iltana kävin karaokessa laulamassa, mutta siihen ne iltamenot jäivätkin, jos ei toisen illan ravintolassa käyntiä kaupungilla oteta huomioon. Sielläkin vain söimme illallisen. Jyväskylä on hyvin rakas kaupunki minulle. Olen asunut siellä 1990 -luvulla muutaman vuoden ydinkeskustassa. Kotoisin olen siitä lähinaapurista Laukaasta. Keski-Suomi on aina minun suurin rakkauteni ehdottomasti.

Maalla on mukavaa!

Tällä viikolla siis lomailimme maalla. Oli niin ihanaa taas olla puhtaan luonnon keskellä ja kuunnella luontoa. Minulle on erittäin suuri juhlahetki saunoa vanhanajan puulämmitteisessä saunassa. Löyly on aivan eri tuntuinen kuin kuiva sähkösaunan löyly. Minä en edes viihdy sähkösaunassa kauaa.

Maalla voi lisäksi olla suorastaan resupekkana. Ei tarvitse huolehtia mitä päälleen laittaa ja onko tukka laitettu, puhumattakaan ehostuksesta. Olen luonnonlapsi ja nautin elämästä eniten juuri sellaisena, tukka hiukan takussa ja olen onnellisimmillani luonnon keskellä.

Luonnosta saan mielenrauhaa, tasapainoa, jaksamista arkeen ja kaikkea hyvää elämääni. Ja mikä on tärkeää, se on ilmaista! Keräsin metsästä samalla “luonnon omaa kultaa” kanttarelleja ja puolukoita. Niistä valmistan vielä tänään juhla-aterian. Tulipa pieni metsän asukkikin meitä tervehtimään, kurre orava. Matkalla näimme kymmeniä joutsenia järven läheisyydessä. Ne ilmeisesti kokoontuvat yhteen isoon ryhmään ja suunnittelevat pikkuhiljaa etelään lähtöä….talvi on tulossa.

Pizzaa paholaisen hillolla.

Iltalook Jyväskylässä.

Utelias kurre orava.

Metsän antimia.

Puhdasta ja kaunista luontoa.

 


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory