Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Ozzy Vikman: Synnytyksen ABC:t miehen näkökulmasta

Ozzy Vikman: Synnytyksen ABC:t miehen näkökulmasta

OHMYGOSSIP – Synnytys ja jälkikasvu on maailman ihanin asia! Mutta mitä me miehet voidaan tehdä? Mitä meiltä odotetaan? Mihin sun pitäisi olla varautunut? Ja miten sun elämä muuttuu lapsen myötä? Tässä kerron omia kokemuksia siitä, kun tuli meno sairaalaan. Ja miehet, tsemppiä jos teidän gimma on raskaana!

Ekaksi voin sanoa, unohtakaa kaikki mitä ootte nähneet leffoissa! Tokaksi, älä odota et sä olet valmis tai yritä valmistautua siihen, koska ei mitään valmista sua siihen, mitä on tulossa. Tottakai voi käydä kuuntelemassa neuvolassa kiksit ja neuvot, se on hyvä. Mutta loppupeleissä se ei minua ainakaan merkittävästi auttanut.  Puhu ajoissa läpi kumppanisi kanssa, mikä teidän synnytyssuunnitelma on.  Se myös poistaa stressiä vaikka ei menisi niinku ootte sopineet. Kun tulee lähtö. Pakkaa laukku valmiiksi ajoissa. Muista toiset vaatteet kumppanille ja itsellesi. Ole rauhallinen, rauhoita kumppaniasi, se on ainut mitä voit tehdä. Koska ei ole mitään järkeä, että molemmat stressaa ja hätiköi kaikista asioista. Älä ota kaikkea, mitä kumppanisi sanoo synnytyksen aikana loukkauksena, koska kovissa kivuissa, hormonipiikissä ja ilokaasuhöyryissään tulee sanottua sitä sun tätä. Eli älä loukkaannu, koska tuskin kumppanisi muistaa sitä edes myöhemmin.

Toivo ja rukoile, että kaikki menee hyvin synnytyksen aikana! Itse syntymä ja vauvan ensi kohtamineen on niin tunteikas hetki, että minä en osaa sitä pukea sanoiksi. Äiti on aina synnytyksen jälkeen väsynyt, niin silloin kaikki tuki ja apu auttaa, mitä pystyt antamaan. Ja kätilöt ovat hyvin ammattilaisia, niin kysy jos joku mietityttää! Ole valmiina, että sun elämä ei koskaan tule olemaan enää samanlaista. Olet vastuussa sun lapsen huolehtimisesta ja kasvatuksesta!

Kotiutuminen ja sopeutuminen vaatii koko perheeltä paljon. Koko raskaus ja 9kk:n kiukuttelu helpottuu ja ajan myötä unohtuu, kun istut vauvan kanssa sohvalla katsomassa fudista!
Tämä oli mun näkymys ja kokemus pikkuprinsessan syntymisestä. Tottakai voi olla vaikka mitä vaikeuksia synnytyksen aikana, mutta me ollaan oltu niin siunattuja, että kaikki on mennyt hyvin!

Lopetan tämän blogin yhteen mun runoista kirjasta “A Thing Called Life”
Tykkää mun facebook-fanisivusta, jonne kirjoitan runoja, päivitän asioita ja kerron mitä on menoillaan.

My Love
You are like the stars in the sky
you are the one who makes me laugh
you are the one who makes me believe
believe in love again
you shine like a clear diamond
you make me want to live again
you are the one who makes my eyes shine
when I look at you I smile
and I feel loved
and I know no matter what
we always have each other
my love.

 


Tags assigned to this article:
Ozzy Vikmansynnytys

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory