Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Haastattelu yksinoikeudella! Sini Ariell Bonds: Meikkaan itseni 7minuutissa, hymy on paras asuste!

Haastattelu yksinoikeudella! Sini Ariell Bonds: Meikkaan itseni 7minuutissa, hymy on paras asuste!

OHMYGOSSIP – Sini Ariell Bonds on kansainvälisesti tunnettu ja kuuluisa Pin up-malli Suomesta. Hän on myös, tv persoona, sekä iloinen ja kaunis julkisuuden henkilö. Saa nähdä mitkä ovat hänen kauneutensa salat!

Olet kasvona Pinup kulttuurille Suomessa. Miten tämä on vaikuttanut sinuun ja ihmisiin ympärilläsi?
Olen Pinupin esille tuoja vuodesta 2009. Taival on ollut täynnä hauskoja kokemuksia, upeita naisia mutta myös hyväksikäyttäjiä ja kateellisia panettelijoitakin. Olen vasta nyt alkanut ymmärtää miten kuvottavia ihmiset voivat oikeasti olla toisiaan kohtaan. Pinup on hyvää mieltä ja itsensä hyväksymistä, moni on saanut tästä liikkeestä hyvää mieltä ja uutta sisältöä elämäänsä. Onnellisuus ei ole rahalla mitattavissa.

Sini Ariell Bonds ©OHMYGOSSIP / Marika Kiviharju

Olet yksi harvoista julkisuudessa esiintyvistä ihmisistä, jotka hyväksyvät kaiken kokoiset naiset, koskaan tuomitse heitä ulkonäöllisistä syistä. Naiset tykkäävät työskennellä kanssasi, koska et ainoastaan sano “jokainen hymyilevä nainen on kaunis”, vaan sinä todella teet töitä asian kanssa joka päivä erinäköisten ja kokoisten naisten kanssa. Kauanko olet pyörittänyt Pinup kisoja ja Pinup valokuvauksia studiollasi?
Aloitin Pinupin v.2009 ja loin Suomen ensimmäisen Pinup Mallikilpailun 2011, joka levisi ulkomaillekin asti, hyvän ja kauniin sanomansa vuoksi. Itsetuntoa parantavia valokuvauksia olen ohjannut vuodesta 2009 ja edelleenkin.

Kerrotko meille sinun kauneus rituaaleistasi. Onko joitain salaisuuksia joita haluaisit jakaa muille naisille?
Hmmmhh.. Puhdistan kasvot vauvojen pyllypyyhkeillä. Käytän Aloe Vera tuotteita ihon hoidossa. Revitalashia ripsiin ja Gaya Cosmeticin puhtaita mineraalimeikkejä jotka ei tuki ihoa. Meikkaan itseni 7minuutissa. Pohja, varjostukset, kulmat ja ripset, huulikiilto ja menoksi! Hymy on paras asuste!

 

Kuvat: Sini Ariell Bonds (©OHMYGOSSIP / Marika Kiviharju)

Save

Save

Save

Save

Save

Save

Save


Tags assigned to this article:
hymyonnellisuuspinupSini Ariell Bonds

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory