Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Suomalaisjääkiekkoilija Teemu Ramstedt: Seksuaalinen häirintä ole vain naisten ongelma

Suomalaisjääkiekkoilija Teemu Ramstedt: Seksuaalinen häirintä ole vain naisten ongelma

OHMYGOSSIP – Suomalaisjääkiekkoilija Teemu Ramstedt on ottanut kantaa polttavaan puheenaiheeseen Twitterissä. Ramstedt muistuttaa, ettei seksuaalinen häirintä ole vain naisten ongelma. “Ollut muutamia kertoja seksuaalisen häirinnän kohteena. Osin ammattini takia. Ei saa hyväksyä oli sukupuoli tai tilanne mikä vain,” Ramstedt kirjoitti Twitterissä.

Ramstedtin rohkea kannanotto on saanut kiitosta Twitterissä. Muun muassa Ilta-Sanomien päätoimittaja Ulla Appelsin kehui ulostuloa rohkeaksi.

Aiheesta keskustellaan Twitterissä aihetunnisteella #MeToo. Ramstedt on tehnyt itsensä tunnetuksi urheilijana, joka uskaltaa ottaa kantaa myös lajinsa ulkopuolisiin asioihin. Asian nosti esille myös NHL-legenda Theoren Fleury, joka kertoi vuosia sitten elämänkertakirjassaan seksuaalisesta ahdistelusta ja hyväksikäytöstä. Fleury on pitänyt kipeästä aiheesta myös luentoja ja seminaareja vuosien varrella.

Ramstedt on tällä hetkellä ilman seuraa. Hän aloitti kauden KHL-joukkue Slovan Bratislavassa, mutta sopimus purettiin kesken kauden.

Kuva: Suomalaisjääkiekkoilija Teemu Ramstedt (OHMYGOSSIP)


Tags assigned to this article:
Teemu Ramstedt

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory