Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Supernuorekkaasta naisesta tuli somejulkkis – arvaatko sinä hänen oikean ikänsä?

Supernuorekkaasta naisesta tuli somejulkkis – arvaatko sinä hänen oikean ikänsä?

OHMYGOSSIP – Puspa Dewi sai internetin sekaisin sen jälkeen, kun hänen kuvansa teini-ikäisten poikiensa kanssa levisi sosiaalisessa medissa. Otoksessa Dewi poseeraa poikiensa kanssa, ja voisi totta puhuen olla heidän siskonsa. Indonesialaisnainen on myös omien sanojensa mukaan sen verran nuorekas, että hänet sekoitetaan usein poikiensa tyttöystäväksi.

Dewin mukaan hänen salaisuutensa on terveellinen ruoka ja säännöllinen liikunta. “Ihmiset kertovat usein, että mitä vanhemmaksi tulen, sitä paremmalta näytän. Se on varmasti ihan totta, sillä on nyt myös paljon onnellisempi,” hän kertoo.

Minkä ikäiseksi sinä Dewiä luulisit?  Todellisuudessa Dewi on siis 50-vuotias nainen, joka pitää kehonsa kunnolla muun muassa pelaamalla sulkapalloa, uimalla seka käymällä zumba-tunneilla.

"Blessed Beyond Measure" ? . #blessed #MamaHadi #MamaHadiAtFifty #photo01oct2017

A post shared by Puspa Dewi (@puspadewihc) on

Kuvat: Puspa Dewi  (Instagram/@puspadewihc)
Lähde: Voice.fi


Tags assigned to this article:
Puspa Dewi

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory