Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Mitä tekee Niklas Hagman? – useampi viime kauden Liiga-pelaaja on vielä ilman seuraa

Mitä tekee Niklas Hagman? – useampi viime kauden Liiga-pelaaja on vielä ilman seuraa

OHMYGOSSIP -Useampi viime kaudella jääkiekon SM-liigaa pelanneista pelaajista on vielä vapaalla jalalla ja ilman uutta seuraa. Varmasti tunnetuin vapaa agentti on hyökkääjä Niklas Hagman. 37-vuotias Hagman pelasi viime kaudella SM-liigaa Kärpissä ja HPK:ssa, mutta täksi kaudeksi Hagman ei ole ainakaan toistaiseksi löytänyt uutta seuraa. Ennen Liigaan palaamistaan Hagman pelasi kaksi KHL-kautta Jokereissa.

Hagman teki myös ennen paluutaan Eurooppaan pitkän uran NHL:ssä. Hän pelasi NHL:n runkosarjassa 770 ottelua. Hagmanin NHL-ura päättyi Anaheim Ducksin paidassa kaudella 2011-2012.

Vapaana on Hagmanin lisäksi myös muita kokeneita pelaajia. Peräti 607 Liiga-ottelua pelannut puolustaja Ossi-Petteri Grönholm on hänkin edelleen ilman seuraa. Niin ovat myös 651 Liiga-ottelun hyökkääjä Henri Heino sekä 754 liigapeliä urallaan pelannut Juha Kiilholma.

Nähtäväksi jää, tarttuuko joku seura vielä täkyyn heidän osaltaan. Kokemusta olisi ainakin tarjolla vielä vapailla markkinoilla.

Kuva: Niklas Hagman (OHMYGOSSIP)
Lähde: Sportti.com


Tags assigned to this article:
Niklas Hagman

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory