Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Tuija Järvinen: Ensilumi satoi maahan

Tuija Järvinen: Ensilumi satoi maahan

OHMYGOSSIP – Flunssaiset terveiseni! Poden tällä hetkellä flunssaa. Se alkoi pari päivää sitten. Toissa yönä oli lisäksi niska- ja päänsärkyä. Onneksi ne menivät ohitse.

Tänä aamuna heräsin siihen, että kevyt ja valkoinen lumivaippa oli peittänyt maan alleen. Lumihiutaleita satoi myös hiljalleen taivaalta. Yöpakkasia on ollut myös jo muutamana yönä. Lisäksi maa ja kasvit ovat olleet kauniin ja hauraan kuuran peitossa.

Aika kesästä tähän talven alkuun on mennyt todella nopeasti, sillä vastahan olin Kallaveden rannalla nauttimassa auringon paisteesta. Olen ottanut juuri talvivaatteet varastosta esille. Tilasin uuden viininpunaisen kellohelmaisen talvitakin.  Minulla, kun suurin osa takeistani ovat mustia.

Samalla kaivoin varastosta esille viime talvena ostamani luistimet. Nuorena olin taitavakin luistelija. Piruetit ja vaa´at olivat hallinnassa. Rakastin talvilajeja. Hiihdin myös paljon ja sain muutamia palkintoja koulun ja pihapiirini hiihtokilpailuista.

Marraskuun alussa koristan jo asuntoa joulukoristeilla. Laitan erilaisia kauniita valoja ja pienen tekokuusen. Jouluaatoksi olen ostanut aina aidon kuusen. Kuusen tuoksu tuo joulun tunnun.

Taidan lähteä tästä seuraavaksi juomaan keittämääni mustaviinimarjamehua. Minun on syytä olla terve ensi viikolla, sillä uudet velvoitteet kutsuvat! Niistä sitten myöhemmin.

 

Kuopion hyppyrimäki.

Minä hyppyrin juurella.

Kansivalokuva: valokuvaaja Susanna Karttunen, Mikkeli
Muut kuvat: kotialbumi

 


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory