Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Haastattelu yksinoikeudella! Johanna Tukiaisen ex-tuottaja Tuija Järvinen kertoi muodista ja kauneudesta!

Haastattelu yksinoikeudella! Johanna Tukiaisen ex-tuottaja Tuija Järvinen kertoi muodista ja kauneudesta!

OHMYGOSSIP – Tuija Järvinen on parhaiten tunnettu Johanna Tukiaisen ex-tuottajana ja missinä. Hän voitti mm.1984 Apulehden järjestämän Aputyttökilpailun ja samana vuonna hänet nähtiin Miss Suomi finaalissa. Tuija Järvinen on vahva ja kaunis nainen, joka rakastaa muotia, kauniita ihmisiä ja hänellä on oma Miss Savotar kauneuskilpailu Kuopiossa. Ohessa on haastatteluni Tuija Järvisestä. Hän kertoi meille muodista ja kauneudesta.

Tuija, kertoisitko meille mikä on kauneutesi salaisuus? Mitkä ovat suosikki kauneushoitosi ja tuotteesi?
Hyvät ihonkuorintatuotteet, puhdistusvaahto sekä kasvoseerumi. On hyvin tärkeää puhdistaa iho kunnolla päivän meikin jäljiltä sekä kosteuttaa se yöksi.

Tuija Järvinen (©OHMYGOSSIP)

Olet ex-Miss Suomi finalisti ja sinulla on oma kauneuskilpailu. Kerrotko siitä jotain?
Perustin Miss Savotar kilpailun ensimmäistä kertaa 2013. Miss Savotar edustaa suomalaista luonnollista naiskauneutta. Kisassani ei hyväksytä mm. silikoneja. Miss Savotar on iältään 18-29-vuotias savolainen nainen.

Mitkä luonteenpiirteet ovat tärkeitä, mikäli haluat voittaa kauneuskilpailun? Onko olemassa jotain “missisalaisuuksia”?
Itse korostan sanavalmiutta, hyviä käytöstapoja, kohteliaisuutta ja toisien huomioonottamista. Itsevarmuus on myös tärkeää mutta ylimielinen ei saa missään tapauksessa olla. Voittajalta vaaditaan myös kaunista hymyä. Pitää myös haluta voittaa ja sen saa myös sanoa ääneen tuomaristolle. Missisalaisuuksiani ovat olleet mm. sisäinen hyvinvointi ja henkinen tasapaino. Liikunta ja hyvät elämäntavat edesauttavat näitä ominaisuuksia.

Kuvat: Tuija Järvinen (©OHMYGOSSIP)Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory