Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Haastattelu yksinoikeudella! Alisa Ranta-Aho: Olen onnellinen saadessani rakastaa ja olla rakastettu ja uskaltaessani unelmoida!

Haastattelu yksinoikeudella! Alisa Ranta-Aho: Olen onnellinen saadessani rakastaa ja olla rakastettu ja uskaltaessani unelmoida!

OHMYGOSSIP – Alisa Ranta-Aho on näyttelijä mutta parhaiten tunnettu suomalaisista sarjoista, “Viidakon tähtöset”, “Suomen täydelliset venäläiset naiset” ja “Brändärit”. Kaunis Alisa on myös malli, joka taisteli tiensä Suomen Miss Globe 2012 finaaliin. Tänään OHMYGOSSIP keskustelee hänen kanssaan onnellisuudesta!

Jos sinulle esitettäisiin kysymys koskien sitä, oletko onnellinen, mitä vastaisit? Koetko sinä olevasi onnellinen? Milloin viimeksi tunsit olosi siunatuksi?
Jos minulta kysyttäisiin olenko onnellinen, olen kiitollinen saadessani vastata kyllä olen. Onnellisuus ei ole itseisarvo, koen sen siunauksena, joka jokaisen kuuluisi löytää ympäriltään ja arvostaa sitä. Itse olen onnellinen saadessani rakastaa ja olla rakastettu ja uskaltaessani unelmoida. Onnen hetket tulevat siitä, kun sattumalta huomaat olevasi juuri sillä polulla elämässäsi, josta olet salaa haaveillut.

"Suomen täydelliset venäläisnaiset" privat
“Suomen täydelliset venäläisnaiset”: vasemmalta Elena Lukkarinen, Regina Slepak, Valeria Hirvonen, Sofia Kazakov ja Alisa Ranta-Aho


Milloin viimeksi olit väärässä ja menit itseesi?
Huomaan olevani usein väärässä arjen pienissä asioissa. Parisuhteessa olen oppinut paljon toisen huomioon ottamisessa ja on mukava huomata oppivansa koko ajan. Alkuun ei ollut helppoa niellä omaa ylpeyttään ja myöntää olevansa väärässä. Kuitenkin joka ikinen kerta kun laittaa egon hetkeksi syrjään ja nöyrtyy, siitä seuraa johdantona jonkin uuden asian omaksuminen ja itsensä kehittäminen ihmisenä itselle ja toiselle. Siitä tulee hyvä olo.

Milloin viimeksi nauroit vedet silmissä, milloin itkit, milloin yllätyit?
Siitä ei olekaan itse asiassa, kuin muutama päivä viimeksi siitä, kun koin kaikki kolme tunne myllerrystä saman aikaisesti. Tulimme juuri poikaystäväni, elämäni rakkauden, kanssa yhteiseltä lomaltamme Kanarian saarilta. Matkalla ollessamme hän eräänä iltana johdatteli minua täysin harhaan ja kertoi hänellä olevan jotain tunnustettavaa. Minun ollessa pelon sekaisten tunteiden vallassa sydän jyskyttäen rinnassani, hän yhtäkkiä polvistuikin ja kosi minua mitä romanttisimmilla ja kauneimmilla sanoilla. Siinä tuli kyllä itku onnesta, nauru riemusta, huojennuksesta ja suunnaton ilo elämää mullistavasta yllätyksestä!

Kuvat: Yksityiskokoelma

SaveMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory