Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Helena-Reet: Minusta on huomaamatta tullut ”professional luxury travel blogger” eli ammattimainen luksusmatkojen kuvailija + LUKSUSMATKOJEN JÄRJESTÄJÄ TOIMITTAJILLE & BLOGGAAJILLE!

Helena-Reet: Minusta on huomaamatta tullut ”professional luxury travel blogger” eli ammattimainen luksusmatkojen kuvailija + LUKSUSMATKOJEN JÄRJESTÄJÄ TOIMITTAJILLE & BLOGGAAJILLE!

OHMYGOSSIP – Teimme NordenBladetille ja OHMYGOSSIP-lehdille suuren tutkimuksen ja analyysin, ja monet osoittajat ovat minulle melko yllättäviä. Esimerkiksi se, että viihdesivustosta on vuosien mittaan muodostunut premium-matkasivusto, josta kaikkein eniten etsitään matkablogeja ja matkustamista koskevaa tietoa. Minusta on huomaamatta tullut ”professional luxury travel blogger” eli ammattimainen luksusmatkojen kuvaaja. On totta, että skandinaavit matkustavat paljon ja heidän kukkaronsa mahdollistaa elämästä nauttimisen. Uusien tutkimusten mukaan suomalaiset, ruotsalaiset ja myös virolaiset ovat suuria matkailijoita ja yhä enemmän käydään juuri kalliissa kohteissa ja ylellisissä hotelleissa ja kylpyläseuduilla. Minulle tuli yllätyksenä myös meidän lukijoidemme ikä – joka oli korkeampi kuin itse luulin. Keskimääräinen lukijamme on iältään 45+ varakas naishenkilö.

Olen tehnyt vuosia yhteistyötä lukuisten turismiministeriöiden, turismitoimistojen, matkayhtiöiden, laiva- ja lentoyhtiöiden, hotellien ja ravintoloiden kanssa. Viime viikolla avattiin Helsingistä uusi suora lentoyhteys (Helsinki-Marrakech) ja NordenBladetin toimitus sai eksklusiivisen kutsun matkustaa sillä ensimmäisenä. Tällaisia kutsuja lehdistömatkoille, hotelleihin ja lennoille meille tulee hyvin paljon, valitettavasti tulee valikoida mitä haluamme ja ehdimme esitellä. NordenBladetin kohderyhmänä ovat rikkaat skandinavialaiset ja heidän mieltymyksensä, se oli suunnitelmissamme jo lehteä luotaessa, mutta se, että kohderyhmä myös tuli tarkalleen odotustemme mukaisesti, siltä osin emme olleet niin positiivisesti asennoituneet. Itse luulin ns. tuntuman mukaan, että päälukijamme on lähes 15 vuotta nuorempi. Kun itse olen kahden lapsen äiti ja johdan yhtä Skandinavian vaikutusvaltaisinta monikielistä mediaryhmää, tunnen usein itsekin, että kun pidän loman, niin sen pitää olla paras mahdollinen. Yksinkertaisesti ei ole aikaa siihen, että tuhlata aikaa jossain ns. puoliksi turhanpäiten. Aika on rahaa, vapaa-aika on luksusta – siten kaikki ihmiset yrittävät käyttää laatuaikaansa mahdollisimman hyvin.

Varakkaat henkilöt haluavat sujuvasti järjestettyjä matkoja, laadukasta ja hyvää palvelua kohteessa sekä yksilöllisyyttä. Varsinkin tuota viimeksi mainittua – sinun täytyy tuntea, että olet odotettu, että olet tärkeä. Sinun täytyy tuntea, että sinua hemmotellaan. Riippumatta siitä, mennäänkö lomamatkalle vai työkomennukselle, halutaan laadukasta ruokaa ja viihtyisä, puhdas ja tilava hotellihuone, SPA ja altaat antavat lisäpisteitä ja palvelussa ei tehdä mitään joustoja. Jos paikka on hintansa arvoinen, siitä maksetaan mielellään korkeakin hinta. Minulta kysytään aina useammin: ”Mitä sinä suosittelet?”; ”Lähtisitkö sinne myös omalla rahallasi?”; ”Mitä mieltä olet palvelusta?” jne. Olen äärettömän mielissäni ja kiitollinen, että mielipiteelläni on sellainen paino. Toisaalta se on erittäin suuri vastuu – kun aiemmin postitin Twitteriin ja Facebookiin mitä milloinkin sattui, niin nyt harkitsen hyvin tarkkaan, mitä ripustaa sivustolle ja mitä ei. Vaikkakin minun täytyy sanoa, että olen tunneihminen ja rakastan edelleenkin toisinaan ripustaa myös sellaisia yllätyspostituksia, ja aamulla ajattelen, oliko se tarpeen. Mutta eivätköhän minun lukijani jo tunne minut ja todennäköisesti ne lukijat, jotka ovat olleet seuranani vuodesta 2008 lähtien, tuntevat minut jo ehkäpä paremmin kuin minä itse ja välillä saattavat odottaakin sellaisia yllättäviä ja suorasukaisia postituksia!

Minulla on pieni uutiskin! No, oikeastaan se on megasuuri uutinen!!! Alan tästä lähtien itsekin järjestää toimittajille ja bloggaajille lehdistömatkoja useiden turismiministeriöiden ja turismitoimistojen kautta. Joten matkailusta kiinnostuneet, tässä on mahdollisuutenne! Jos intohimonne on matkustaminen ja maailman löytäminen, ilmoittakaan siitä minulle ehdottomasti! Ensisijassa lähettäisin luksusmatkoille luonnollisesti sellaisia bloggaajia/toimittajia, jotka kirjoittavat NordenBladetin ja OHMYGOSSIPin palstoille, mutta mielelläni, jos paikkoja jää yli, avaan ovia myös uusille ”oma-tietään-kulkeville” matkustelun ystäville. Kohti uusia ja kiinnostavia matkaelämyksiä!

Jos tunnet, että rakastat matkustamista ja haluat tuoda (matka)blogisi NordenBladetin ja OHMYGOSSIP-sivujen alle, ole hyvä ja ilmoita minulle siitä osoitteella: info@nordenbladet.com

 

Avauskuvassa: 2x Viulunsoittaja, Luxury travel blogger ja OHMYGOSSIPteen johtaja Estella ElishevaMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory