Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Paula Koivuniemi 50 vuotta estradeilla: Faneista on tullut ystäviäkin

OHMYGOSSIP — Mitä me taitelijat tekisimme ilman faneja. Minulla on faneja, jotka ovat olleet mukana jo 25–30 vuotta, ja kyllä heidän kanssaan ollaan sitten vähän ystävystyttikin, Koivuniemi kertoi Ylen aamu-tv:ssä.

Koivuniemen läpimurto oli 19-vuotiaana vuonna 1966 julkaistu Perhonen-iskelmä. Suomalaisten kestosuosikki hänestä tuli 1980-luvulla. “Oli onni että suosio ei tullut liian aikaisin. En ollut kypsä sellaiseen. Sitten kun tuli 1980-luku, niin silloin oli jo tehnyt keikkaa ja tutustunut alaan niin hyvin, että silloin oli valmis kaikkeen.”

Tulevaisuudessa hän aikoo tehdä “erilaisia” konsertteja, esimerkiksi duettokonsertteja mieslaulajien kanssa tai esityksiä näyttelijöiden kanssa.

 

Lähde: Yle.fi


Tags assigned to this article:
Paula Koivuniemi

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory