Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

USKOMATON näky – turkkilainen 71-vuotias isoäiti näyttää kolmekymppiseltä seksipommilta

USKOMATON näky – turkkilainen 71-vuotias isoäiti näyttää kolmekymppiseltä seksipommilta

OHMYGOSSIP – Turkkilaisesta isoäidistä Ajda Pekkanista voisi käyttää sanontaa “hyvin säilynyt.” LadBible.com kertoo, että naisen ikä on 71 vuotta. Lisäksi hän on isoäiti. Silti hän näyttää kolmikymppiseltä.

Nainen sanoo, että hänen salaisuutensa on säännöllinen liikunta, silikonit, ikääntymistä estävät kylvyt ja terveellinen ruokavalio. Erikoista kyllä, hän suosii ruokavaliossaan kebabia – mutta myös kalaa. Aamuisin hän sanoo juovansa veteen sekoitettuna inkivääriä, sitruunaa ja hunajaa. Hänellä on myös muita saavutuksia kuin nuorekkuus. Hän edusti maataan Eurovision laulukilpailussa vuonna 1980.

___________________

Ayşe Ajda Pekkan (s. 12. helmikuuta 1946 Istanbul) on turkkilainen pop-laulaja ja näyttelijä. Viidelle vuosikymmenelle yltävän uransa aikana Ajda on julkaissut yli 20 albumia ja on kaupallisesti menestynein turkkilainen artisti. Hänestä käytetään lempinimeä ”Superstar” ja joskus ”Turkkilaisen popmusiikin kuningatar”. Hänen vanhempansa ovat laivaston upseeri Rıdvan Pekkan ja Nevin Dobruca. Lapsena hän asui Gölcük laivastotukikohdassa. Hän kävi high schoolin Istanbulissa tytöille tarkoitetussa koulussa Çamlıca Kız Lisesi.

A post shared by Ajda Pekkan (@ajdapekkan) on

A post shared by Ajda Pekkan (@ajdapekkan) on

Kuvat: Ajda Pekkan (Instagram/@ajdapekkan)
Lähde: Findance.com


Tags assigned to this article:
Ajda Pekkan

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory