Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Mikko Koivu maksaa superliksastaan mielettömät verot – miljoona ei riitä mihinkään!

Mikko Koivu maksaa superliksastaan mielettömät verot – miljoona ei riitä mihinkään!

OHMYGOSSIP – NHL-pelaajat ansaitsevat suuria summia, joista hyötyvät muutkin kuin tyttöystävät ja vaimot. Gavin Management Group on laskenut, miten paljon NHL-pelaaja maksaa veroja missäkin päin Pohjois-Amerikkaa.

Esimerkiksi Minnesota Wildin kapteeni Mikko Koivu (34) maksaa tämän kauden 9,18 miljoonan dollarin tuloistaan 48,92 prosenttia eli 4,69 miljoonaa taalaa veroa. Jos Koivu pelaisi Florida Panthersissa samalla palkalla, hänen veroprosenttinsa olisi 39,1. Floridassa Koivu ansaitsisi siis kaudessa 900 000 dollaria enemmän kuin Minnesotassa.

________________________________________
Mikko Sakari Koivu (s. 12. maaliskuuta 1983 Turku) on suomalainen jääkiekkoilija sekä olympia- ja MM-mitalisti. Hän edustaa Pohjois-Amerikan NHL-liigassa pelaavaa Minnesota Wildia. Koivu on pelipaikaltaan keskushyökkääjä. Koivu on myös yksi HC TPS Turku Oy:n osaomistaja.

Koivun ammattilaisura käynnistyi Turun Palloseurassa, jossa hän voitti ensimmäisellä kaudellaan Suomen mestaruuden. Minnesota Wild varasi Koivun NHL:ään vuoden 2001 varaustilaisuudessa numerolla 6, ja Koivu siirtyi Pohjois-Amerikkaan NHL:n työsulkukaudeksi 2004-2005, jolloin hän pelasi AHL-liigassa Minnesotan entisessä farmijoukkueessa Houston Aerosissa. Hän debytoi NHL:ssä Minnesotan joukkueessa kaudella kaudella 2005-2006, ja hänet valittiin ennen kauden 2009-2010 alkua Minnesotan seurahistorian ensimmäiseksi vakituiseksi kapteeniksi.

Koivu on Minnesotan seurahistorian eniten maalisyöttöjä ja tehopisteitä merkkauttanut pelaaja. Hän on myös Minnesotan kaikkien aikojen tehokkain pelaaja ylivoimatehopisteiden määrässä ja seuran historian toiseksi tehokkain maalintekijä.

Koivu on saavuttanut maajoukkuetasolla arvokisamitaleja kolmessa eri ikäluokassa. Suomen alle 18-vuotiaiden jääkiekkomaajoukkueessa hän on voittanut maailmanmestaruuden vuonna 2000 ja MM-pronssin vuonna 2001 ja alle 20-vuotiaiden jääkiekkomaajoukkueessa MM-hopean vuonna 2001 ja MM-pronssin vuonna 2002. Miesten jääkiekkomaajoukkueessa hän on voittanut jääkiekon maailmanmestaruuden vuonna 2011, MM-hopean vuonna 2007, sekä vuonna 2016 ja kaksi MM-pronssia vuosina 2006 ja 2008 sekä olympiahopeaa vuonna 2006 ja olympiapronssia vuonna 2010. Jääkiekon maailmancupissa Koivu on edustanut Suomea vuonna 2004, jolloin Suomen sijoitus oli toinen.

Kuva: Mikko Kouivu (OHMYGOSSIP)
Lähde: Iltalehti


Tags assigned to this article:
Mikko KoivuNHL

Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory