Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

KATSO omin silmin! Prinssi Harry ja Meghan Markle antoivat erikoishaastattelun BBC:lle

KATSO omin silmin! Prinssi Harry ja Meghan Markle antoivat erikoishaastattelun BBC:lle

OHMYGOSSIP – Prinssi Harry ja hänen kihlattunsa Meghan Markle antoivat pitkän erikoishaastettelun BBC:n toimittajalle Mishal Husainille, ja pohtivat siinä suhdettaan ja paljastavat muun ohella sen, että solmivat vuonna 2018 ikuisen liiton.

Pari julkisti, että tuttavuus alkoi erään yhteisen ystävän luonaan järjestämistä sokkotreffeistä. Prince Harry ei ollut tuohon päivään mennessä kuullut Meghanista mitään. ”Olin myönteisesti yllättynyt, kun tapasin Meghanin”. Prinssi Harry sanoi, että Meghanista jäi henelle välittömästi erittäin myönteinen vaikutelma.

Britannian kuningashuone ilmoitti lehdistötiedotteen välityksellä, että Meghan vaihtaa kirkkokuntaa ja myös kansalaisuutta. Prinssi Harryn ja näyttelijätär Meghanin hääseremonia järjestetään toukokuussa 2015 St. Georgen kappelissa Windsorin linnassa. Häiden kukat, musiikin, juhlat ja seremonian maksaa kuninkaallinen perhe. 36-vuotias Meghan on protestanttisen kirkon jäsen, mutta Harryn kanssa avioituakseen hänen täytyy siirtyä anglikaaniseen kirkkoon.

Prinssi Harry ja Meghan Markle ilmoittivat kihlauksestaan 27. marraskuuta.

Kuva: YouTube
Lähde: Ohmygossip.ee


Tags assigned to this article:
Meghan MarklePrinssi Harry

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory