Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Hector: Bob Dylan ei pakoile julkisuutta Nobelin takia vaan piruilee medialle

OHMYGOSSIP — Laulaja-lauluntekijä Bob Dylan julistettiin kirjallisuuden Nobel-palkinnon saajaksi lokakuun 13. päivä. Julkisuudessa on hämmästelty, miksei Dylan reagoi palkitsemiseensa millään tavalla.

Ylen aamu-tv:ssä vieraillut Heikki “Hector” Harma muistuttaa, ettei Dylan ole koskaan ollut järin halukas yhteistyöhön median kanssa tai avoin. “Dylan on ollut vähän koppavakin, varsinkin nuorempana. Älykäs kundi ei kestänyt tyhmiä kysymyksiä, eikä hän kestänyt asettamista jalustalle nuorison profeetaksi. Se ei istunut Dylanin luonteeseen.”

Bob Dylan ei ole piileskellyt Nobel-komiten julistuksen jälkeen. Keikkailu jatkuu, mutta mies vain ei kommentoi palkintoa. Hector ymmärtää Dylania. “Tämä on varmasti pientä piruilua. Ei hän suorastaan pakoile. Hän vain on kiertueella. Piste.”

Lähde: Yle.fi


Tags assigned to this article:
Bob Dylan

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory