Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

KATSO, mitä harrastaa tänään 14 lapsen äiti, Octomomina maailmalla kuuluisaksi tullut Nadya Suleman!

KATSO, mitä harrastaa tänään 14 lapsen äiti, Octomomina maailmalla kuuluisaksi tullut Nadya Suleman!

OHMYGOSSIP – Tammikuussa 2009 Natalie Suleman (Natalie Denise Doud-Suleman) järkytti koko maailmaa, kun Los Angelesissa toimiva sairaala ilmoitti, että Suleman oli synnyttänyt siellä keisarileikkauksella kahdeksan lasta. Kahdeksan lasta – kuusi poikaa ja kaksi tyttöä, olivat saaneet alkunsa keinohedelmöityksellä. Amerikattarella oli ennestään jo kuusi lasta ja hänestä tuli kahdeksikon synnyttyä 14 lapsen äiti.

Entä Natalien 14 lapsen isä(t)?
Se on miljoonan dollarin kysymys. Nadyan äiti sanoo, että kaikkien 14 lapsen isä on yksi luovuttaja, nimeltään David Solomon. Lapsilla on tuo sukunimi. Suleman itse sanoi, että hän kävi tapaamassa Solomonia, mutta päätti, ettei mies ole hänelle se oikea. Hän oli kuitenkin pyytänyt mieheltä lasten saamiseksi spermaa. Nadyan isä on sanonut, että koko David Salomonin tarina on valhetta ja että lasten oikea isä ei ole tiedossa. Keinohedelmöityksellä alkunsa saaneet ja keisarileikkauksella syntyneet kahdeksan lasta ovat nykyisin 8-vuotiaita ja käyvät kaikki yhtä ja samaa koulua.

Suleman on vuosien mittaan ollut toistuvasti skandaalien kynsissä. Vuonna 2012 sosiaalityöntekijät olivat kiinnostuneet hänestä ja hänen lapsistaan, koska lasten väitettiin elävän likaisissa oloissa ja ilman riittävää ruokaa. Tutkimus osoitti, että se ei kuitenkaan pitänyt paikkaansa.

Vuonna 2013 naista ravisteli suurin skandaali – silloin julkisuuteen tuli po rnofilmi, jossa hän näytteli pääosaa. Media sai selville, että ruokkiakseen ja pukeakseen lapsensa nainen työskenteli myös stripparina. Viime vuoden syksyllä hän tunnusti, että katuu syvästi sitä, että on tehnyt po rnoteollisuudelle töitä.

Syksyllä 2016 hän osallistui tv-ohjelmaan Good Morning America vierailijana ja kertoi hetkestä, joka päätti lopettaa pornon ja stripteasen alalla. Hänen 10-vuotias tyttärensä oli nimittäin pannut jalkaansa kengät, joissa äiti suoritti stri pteasea.

”Se oli hyvin raitistava hetki ja sanoin itselleni, että ennemmin näen nälkää ja elän lasteni kanssa autossa, kuin vajoan niin matalalle. En halunnut, että minun lapseni valitsisivat saman tien”, hän sanoi.

Suleman ja hänen 14 lastaan (Aidan Solomon, Amerah Yasmeen Solomon, Calyssa Arielle Solomon, Elijah Makai Solomon, Jonah Suleman, Joshua Jacob Solomon, Isaiah Angel Suleman, Noah Angel Suleman, Josiah Angel Suleman, McCai Angel Suleman, Jeremiah Angel Suleman, Maliah Angel Suleman, Nariah, Angel Suleman ja Caleb Kai Solomon) asuvat nykyisin Los Angelesin esikaupungissa kolmen makuuhuoneen rivitaloasunnossa.

42-vuotiaasta Natalie Sulemanista on tullut Instagram-tähti, hänellä on somessa 35.000+ seuraajaa (ks. hänen Instagram-sivuaan TÄSTÄ) ja hän jakaa kuvia onnellisesta elämästään lastensa kanssa. Nainen luopui nimestä Nadya, jota hän käytti vuosia itsensä mainostamiseen, ja otti takaisin synnyinnimensä Natalie. 14 lapsen äiti tunnustaa avoimesti, rakastaa lapsiaan kovin, mutta hänen hermojärjestelmänsä on suuren stressin vuoksi ankarasti kärsinyt. ”Olen 100 % vegaani, mutta Xanaxia käytän joka päivä. En käytä sitä enempää kuin on määrätty, mutta ymmärrän, että siitä on tullut ongelma ja se on epäterveellistä”.

Kuva: Natalie Suleman (Instagram/@nataliesuleman)
Lähde: Ohmygossip.eeMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory