Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Laine Bruce: Olen spontaani persoona ja tykkään ottaa uusia haasteita vastaan!

Laine Bruce: Olen spontaani persoona ja tykkään ottaa uusia haasteita vastaan!

OHMYGOSSIP – Suurin osa ihmisistä varmaan tietää minut sosiaalisesta mediasta. Kuvaukset, kisat ja tv-ohjelmien myötä monet ovat varmaan saaneet sellaisen kuvan, että olisin ylimielinen ja niin sanotusti kusipää muita kohtaan. Haluaisin teille vähän aukaista tätä asiaa.

Kuvauksissa missä olen ollut ovat alastonkuvauksia, pin up-kuvauksia ja kaikkea niiden väliltä. En ole tehnyt näitä kuvauksia rahan takia, en sen takia että saisin minkään tietynlaista mainetta tai kunniaa niistä. Tykkään olla kameran edessä ihan itseni takia, olen sinut itseni kanssa ja en häpeä sitä. Joihinkin TV-ohjelmiin ja kisoihin olen hakenut ja joihinkin minua ollaan kysytty.

Olen spontaani persoona ja tykkään ottaa uusia haasteita vastaan. Mediassa kun olet mukana niin tulet saamaan paljon negatiivista mutta myös positiivista palautetta, tähän olen tottunut. Sitä en kuitenkaan halua, että mediassa olevia ihmisiä tuomittaisiin sen takia mitä heistä kirjoitetaan. Kun minuun tutustuu muutenkin kuin mediassa niin minusta saa aivan eri kuvan. En ole kusipää enkä ole ylimielinen, olen avoin ja helposti lähestyttävä vaikka olenkin suorasanainen ja kerron helposti omat mielipiteet.

xoxo,
Laine


Kuva: Laine Bruce (Ohmygossip Couture/Marika Kiviharju)

Lue myös:
Laine Bruce: Tervetuloa lukemaan blogiani ja toivon, että pidätte lukemastanne!
OHMYGOSSIP – Hei! Minun nimeni on Laine Bruce, olen 27 vuotias ja asun Suomessa pienessä yksiössä minun Tikru nimisen kissani kanssa. Olen sinkku. Valmistuin viime keväänä hotelli, ravintola ja catering alalta ja tällä hetkellä opiskelen vielä tarjoiliaksi. Teen myös koulun ohella töitä Chicos nimisessä ravintolassa ja teen myös mallin töitä ja reality-tv:tä. Minut tunnetaan alastomana säätyttönä, Aatami etsii Eevaa ohjelmasta, Miksun baari ohjelmasta, Riisutut sarjasta, Trailer park boys out of the park : europe, missi kisoista, media persoonana ja monista lehti palstoista…


Tags assigned to this article:
blogiLaine Bruce

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory