Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

EXCLUSIVE HAASTATTELU Nyrkkeilijä ja Gladiattori 2017 Amin Asikainen

EXCLUSIVE HAASTATTELU Nyrkkeilijä ja Gladiattori 2017 Amin Asikainen

OHMYGOSSIP – Eli Amin Asikaisen kanssa keskusteltiin, kun Gladiaattorit 2017 alkaa olla semifinaaleissa. Onkin hyvin ajankohtaista kirjoittaa Kivinyrkistä. Muutenkin on kunnia jutella nyrkkeilijälegenda Aminin kanssa hänen kuulumisistaan ja hienosta urastaan. Gladiaattorit Neloselta 19:30, kaikki tsiigaamaan!

Tässä nyrkkeilylegenda vasta omin sanoin.

Esittele itsesi pähkinänkuoressa, mitä kaikkea olet nyrkkeilyurallasi saavuttanut sekä TV:ssä ja viihdealalla tehnyt, mistä olet tunnettu lukijoille?
Amatöörinyrkkeilyssä (olympiatyylin) 4 kertaa sm 1 ja MM 5 ja noin 200 kilpaottelua ,Ammattilaisena 3 kertaa EM 1 ja EU 1 ja SM 1.
33voittoa 4 tappiota
Tanssii tähtien kanssa mtv3, Mestareiden mestari mtv3, Gladiaattorit 2017 nelonen, Hjallis show, Ruben Stiller show, Maria Ventola show, Korkojen kera, Arto Nyberg, Mitä tuli tehtyä, Huutokauppakeisari, Illallinen Äidille.ym

Olet mukana Suomen Gladiaattoreissa 2017, mikä on hahmosi? Voitko esitellä sen lukijoille?
Kivinyrkki joka liittyy nyrkeilyyn ja persoonaani ennen ja ottelun aikana mutta rooli jää siihen sillä olen leppoisa kaveri siviilissä.

Oon bongannut sut monesta eri tv-ohjelmasta, selostajana ym.. mitä hyviä ja huonoja kokemuksia sulla on viihdealalta?
Pääsääntöisesti hyviä.

Kun teet niin paljon viihdealalla töitä nykyisin, niin mikä on sun resepti ladata akkuja ja saada se paketti toimimaan?
Se on aika kuluttavaa mutta kun ei tarvitse enää kilpailla urheilussa niin siitä palutuu nopeasti ja perheen ja lasteni kanssa vietetty aika on hyvää vastapainoa.Onko sulla jotain muita haaveita kuin mitä teet nyt? Ja jos on, niin mitä?
Haaveeni on saada kilpa ja kuntonyrkkeily valmennus toimimaan yhtä aikaa.Nyt ei tahdo jäädä tarpeeksi aikaa kilpailijoille sillä kuntopuolella tuntuu olevan niin paljon kysyntää. Olen tyytyväinen elämääni muuten ja en vaihtaisi mitään pois.

Mitkä on sun vinkit selvitä Suomen pimeästä ja kylmästä talvesta?
Muistaa nautti ja liikkua sopivasti.Nauttia niistä päivistä ulkona jolloin sää sen sallii.

Olet saavuttanu paljon kehässä, mistä olet kaikesta ylpein?
Kun voitin Em tittelin hallitsevalta mestarilta hänen kotikehässään. Hänestä tuli maailmanmestari myöhemmin (Sebastian Sylvester)

Onko sun ammattilaisura oikeasti nyt ohi vai pidätkö vielä joitain ovia auki?
(LUULEN ETTÄ SE ON OHI 99%)

Onko sulla jotain sanottavaa tai vinkkejä nuorille nyrkkeilijöille, jotka pyrkivät ammattilaiseksi?
Kerätkää kokemusta amatöörinä, kilpailkaa, leireilkää ja hankkikaa pohjat sillä ammatinyrkkeily huipulla on kovaa touhua

Joulu lähestyy vähitellen… Miltä Aminin perheen joulupöytä näyttää? Kuinka tärkeää on sun mielestä syödä terveellisesti myös jouluna?
Kalkkunaa, kalaa ja sopivasti laatikoita. En ole aiemmin ollut joulu ihmisiä mutta nyt kun käymme puolisoni vanhempien luona niin vietämme lapsiemme kanssa perhe joulua kaikki yhdessä.

Mitä odotat Gladiaattorit 2017 finaalista? Ja mitä tämä ohjelma on opettanut sulle? Ja jos tulee uusi kausi, onko Kivinyrkki valmis jatkamaan?
Kovaa taistelua ja rehti kilpailua. Hieno kokemus ja olisin valmis olemaan mukana jos uusi kausi tulee. Oli hienoja kilpailijoita, Gladiaattoreita, tuotantotiimi, yleisö ja tausta porukka (hierojat ) ym

Hyvä joulunodutusta toivovat Ozzy & Amin


Tags assigned to this article:
Amin AsikainenOzzy Vikman

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory