Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Sini Ariell Bonds Seiskalle: Minä en tarvitse teitä. Te tarvitsette minua! Jättäkää minut rauhaan!

Sini Ariell Bonds Seiskalle: Minä en tarvitse teitä. Te tarvitsette minua! Jättäkää minut rauhaan!

OHMYGOSSIP – “Minä en tarvitse teitä. Te tarvitsette minua. Minä en hyödy Suomen Seiskan julkisuudesta yhtään mitään, te keräätte lukijoita ja klikkejä minun nimelläni vääristettyjen “KOHU uutistenne” kautta. Menkää itseenne ja jättäkää minut rauhaan. Ja minun mollaajilleni julkisuudessa, haistakaa tekin vittu,” on Sinin viesti Seikalle.

Löytää artikkelin täältä (Seiska.fi: Pin up -tähti Sini Ariell ei säästellyt sanojaan – vihaa elämäänsä vauvansa kanssa: V**tu, mitä paskaa!)

– Kiitos Seiska lehti kivan positiivisesta tavastanne kirjoittaa minusta. Olen tarjonnut teille mahdollisuutta asialliseen haastatteluun, johon sain vastauksen ettei teitä kiinnosta asia. Tarjosin yhteistyötä välttääkseni kohupaskaotsikot, vaan olisin saanut oikolukea asiallisesti kirjoitetun haastattelun. Mutta ei kiinnostanut teitä. Silti näytätte repivät paskamaisia otsikoita minun henkilökohtaisista kirjoituksistani ja annatte ymmärtää että olisitte jutelleet kanssani ja retostelette heikkouksillani kirjoittamissanne jutuissa. On se kumma millaisia toimittajia teillä siellä on. Päätoimittajanne esti minut Facebookissa kun pyysin selvyyttä aiempaan juttuunne kun retostelitte meidän häistämme kutsuen minua povipommiksi, hyvin halventavaan sävyyn, Kuin se nyt olisi ainoa asia mikä minun aikaansaannoksistani on mainittava tittelinäni. Olin Petri Voutilaiseen yhteydessä joka jutun kirjoitti ja hän sanoi sen olevan kunnia asia, olla kutsuttu povipommiksi niinkuin esim moni kansainvälinen starakin. Karjuin silloin suoraa huutoa hänelle puhelimessa. Pyysin teidät silloin jopa häihimme vieraiksi ja tarjosin valokuvia valokuvaajan korvausta vastaa, johon kieltäydyitte sanoen, on niitä tärkeämpiäkin julkkiksia. Silti menitte ja revitte kuvamme minun henkilökohtaisesta Instagramista sylkien ne sivuillenne haukkuen minut ja häämme. Tämän tapauksen jälkeen sanoin lopettavani kaikenlaisen yhteistyön sekä kommunikoinnin kanssanne. Pyysin korvausta, sitä saamatta, pyysin selvitystä asiaan, sitäkään saamatta, Sini kertoo.

– Olette kohdelleet minua joskus ihan inhimillisesti ja nyt viimeiset kaksi vuotta, kuin paskaa. Olen pyytänyt yli vuosi sitten, ettette enää kirjoittaisi minusta mitään kun kaikki mitä kirjoitatte on ivallista vittuilua. Otsikot ja sisällöt täysin minun sanomisistani irrotettuja yksittäisiä lauseita. Vääristelette kuvaa minusta ihmisenä ja kuvittelette, että voitte sen tehdä ilman minkäänlaista vastuuta. Petri Voutilainen, Heli Karonen, muut toimittajanne ja päätoimittajanne Joni Soila sietäisitte hävetä toimintaanne.

– Minulle ei ole ok, tapa jolla minut esitätte lehtienne sivuilla tai netissä. Eikä minun tarvitse siitäkään vaieta. Ette varmastikaan tätä postausta revittele sivuillanne.

– En edes viitsi tähän alkaa listaamaan kaikkia “asia juttujanne” minusta, joihin vaatisin korjausta. Olette näyttäneet minut nyt huonossa valossa tarpeeksi kauan. Ette välitä miltä minusta retostelunne tuntuu ja nyt siihen on tultava loppu. Olen pyytänyt yli vuosi sitten ettette kirjoittaisi minusta tai meistä enää yhtään mitään ja nyt pyydän jälleen kymmenennen kerran, antakaa vittu jo olla!

– Sain vastauksen, “älä kerro somessa ja blogissa (lue Sinin blogi siniariell.blogspot.com TÄÄLTÄ) asioita ellet halua niistä otsikoita…olet julkinen henkilö ja meillä on kaikki oikeus kirjottaa sinusta..” JOO YMMÄRRÄN!! Kyse ei olekaan kirjoittamisestanne, vaan täysin Tavastanne kirjoittaa minusta. Muut lehdet kirjoittavat sentään jollain muotoa ystävälliseen ja ymmärtävään sävyyn. Siellä on toimittajina ihmisiä ihmisille, teillä verenmaku suussa olevia koiria.

– En sano, ettäkö muiden iltapäivä lehtien kirjoitukset nyt olisivat äärettömän paljon parempia, mutta ne ovat sentään kirjoitettu jollain tapaa rakentavammin, hakematta “kohua”. Minun huumoria on monien vaikea ymmärtää. Repikää otsikot, kirjoittakaa. Niin kirjoitan sitten minäkin!

Kuvat: Sini Ariell Bonds (Ohmygossip Couture/Minna Rossi)Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory