Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Sabina Särkkä: Päivittäinen arkimeikki + VIDEO!

Sabina Särkkä: Päivittäinen arkimeikki + VIDEO!

OHMYGOSSIP – “Nykyisin lähtökohtani meikkaamiselle on huolellinen ihonhoito ja ihon hyvinvointi. Se onkin kauniin meikkipohjan perusta ja ehkä oma meikkisalaisuuteni. Joka kerta pohjaa tehdessäni haaveilen ja tavoittelen kuulautta, luonnollista hehkua ja pysyvyyttä,” Miss World Finland 2012 ja Miss Suomi 1perintöprinsessa 2012 Sabina Särkkä kertoo.

Tuntuu että täydellisen meikkivoiteen metsästäminen on jatkuva prosessi. Löydän aina hetkellisesti hyvän, mutta ilmastonvaihtelut, ihomuutokset ja ihonsävyn muuttuminen laittavat ainakin pari kertaa vuodessa homman uusiksi. Rakastan testailla varsinkin ystävieni kehumia meikkivoiteita, mutta muuten olen astetta tylsempi ostelemaan esim. uusia trendivärejä huulille tai luomille. Tykkään luonnollisesta ja hyvin huolitellusta lookista. Tärkeimmät meikkituotteet itselleni on jo mainittu meikkivoide, kulmatuotteet, peiteaine tummille silmänalusille ja ripsari.

Päivittäinen arkimeikki nyt blogissa! ??‍? ➡️ Link Bio! #sarxsab

A post shared by Sabina Särkkä (@sabinasarkka) on

Tykkään miksailla meikkivoiteita joko keskenään tai sävyttäviin voiteisiin lisättynä. En ikinä käytä vain yhtä sävyä tai yhtä meikkivoidetta pohjassani. Monesti minulla on hieman peittävämpi ja täyteläisempi meikkivoide, jonka sekoitan kevyempään ja kosteuttavampaan meikkivoiteeseen. Tarkoitus on saada molemmista parhaat puolet esiin. Ripsari on toinen meikkituote mistä tykkään käyttää kahta eri tuotetta samaan aikaan. Yksi on ”vanhempi” ja kuivempi, jota levitän ripsiin erottelevasti ja sen jälkeen toista ripsaria mistä tulee enemmän massaa ja käytän sen tyveen tuuhentamaan ripsiäni.

Vaiheet:

1. Ihonhoito: Dermalogica, Phyto Replenish oil (2 tippaa), Skin Smoothing Cream
2. Meikkipohja: Estee Lauder Day Wear (antaa sävyä ja rusketusta mukautuen omaan ihon sävyyn. Loistava myös meikkivoiteen alle) miksattuna MAC Studio Fix Fluid meikkivoiteeseen (muuten itselleni hieman liian kuiva ja peittävä). Beautyblender levittämiseen. (Kakkos meikkivoiteena mulla on MAC:n Face and Body)
3. Peiteaine(valoväri) silmien alle ja luomien pohjustamiseen. Joe Blasco, Orange Highlight 1
4. Varjostukset. MAC voidemainen peiteaine.
5. Kiinnityspuuteri ohuesti. MAC Prep+Prime
6. Kulmat. MAC kulmakynä, Dirty Blonde sävy. Maxfactor kulmakarvageeli sävytön.
7. Liikkuvalle luomelle ”luomiväri”. MAC korallin sävyinen Highlighter(oikeasti tarkoitettu poskille, mutta täydellinen sävy myös luomille). Perfectly Poised, Mineralize Skinfinish.
8. Ripsivärit. Diego Dalla Palma, Ciglione lash booster, sävy brown 112. Elizabeth Arden, Lasting Impression sävy lasting brown 02.
9. Poskipuna. MAC, What I Fancy.
10. Ei pidä unohtaa ihanaa MAC:n Fix+ ! Meikin kiinnityssuihke joka kruunaa kaiken! Loistava jos pitää kerrostaa meikkiä tai käyttää puuterisia tuotteita ja iho kaipaa kuulautta! Love it!

Kuvat: Sabina Särkkä (Instagram/@sabinasakka)
Lähde: Sarxsab.com


Tags assigned to this article:
arkimeikkiSabina Särkkäsarxsab

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory