Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Mariliis Anger: Mikä on perusvaatekaappi ja mihin tarvitset sitä

Mariliis Anger: Mikä on perusvaatekaappi ja mihin tarvitset sitä

OHMYGOSSIP – Perusvaatekaapiksi kutsutaan vaatteita, joita voit käyttää ja yhdistellä hyviin moniin eri asuihin. Vaikka se kaikki saattaakin kuvasta näyttää tylsältä ja tavalliselta, voin taata, että tässä on kaikki tarvittava siihen, että voi löytää oikean vaatetuksen joka tilanteeseen. Jos tunnet, että musta ja valkoinen eivät ole sinun värejäsi, niin maanläheiset sävyt kuten harmaa ja ruskea sopivat samoin perusvaatekaappiin erittäin hyvin. Kun näihin vaatteisiin lisätään jokin kaunis kaulaketju tai näyttävä laukku, tulos on joka kerta tyylikäs ja persoonallinen.

T-paita – Paitaa valitessasi katso, ettei se olisi ylläsi liian väljästi, mutta se ei saisi olla myöskään liian tyköistuva. Koska valkoinen on melkoisen vaativa väri oikeassakin lämpötilassa pestäessä, voi sattua, että t-paita menettää nopeasti väriään ja siinä tapauksessa sellaisiin ei kannata tuhlata rahaa. Valkoisen t-paidan lisäksi kaapissasi voisi olla myös muutama musta.

Kauluspaita – valkoinen kauluspaita sopii kaikkialle. Käytä sitä toimistossa kenkien ja hameen kanssa tai ystävättärien kanssa kahvilaan mennessäsi farkkujen ja ballerinojen kanssa.

Korkeakauluksinen neule – suosi väreistä mustaa ja materiaaleista kašmirvillaa, sillä se on lämpimämpi ja sinun ei tarvitse talvella pukeutua niin paksulti, että näytät Michelin-mieheltä.

Kynähame – malliltaan mahdollisimman yksinkertainen ja ilman mitään napeja/huomiotaherättäviä yksityiskohtia.

Leninki – pieni musta mekko ei ole turhaan muuttunut legendaariseksi – sitä sopii käyttää kaikkialla! Etsi vartaloasi hemmotteleva kappale, joka olisi samalla riittävän pitkä sopiakseen sekä teatteriin että toimistoon.

Jakku – kauniiseen ja hyvin istuvaan jakkuun kannattaa sijoittaa, sillä se antaa hetkessä koko vaatetuksellesi uuden ulkonäön. Kun löydät ihanteellisen jakun, mutta se ei istu aivan kuten haluaisit, vie se ompelijalle, joka tekee siitä sinulle juuri sopivan.

Housut – kaikista tässä kollaasissa näkyvistä vaatteista mustat, suoramalliset housut ovat monikäyttöisimpiä. Valitse huolellisesti kunnes löydät itsellesi ne tarkalleen oikeat.

Farkut – unohda parhaillaan muotia olevat mallit ja valitse vartalosi muodolle sopiva klassisempi malli. Kunnolliset tummansiniset farkut ovat varmasti hyvä sijoitus.

Trenssi eli sadetakki – ohuempi mantteli, jota voit käyttää keväällä ja syksyllä. Mieluummin beigen sävyissä.

Päällystakki – perinteisen mallinen, sidottavalla vyöllä varustettu villamantteli on hyvä sijoitus.

Matalat jalkineet – ballerinat ovat mukavat ja samalla ne muuttavat vaatetuksesi perinteisemmäksi ja naisellisemmaksi. Suosi neutraaleja sävyjä kuten mustaa ja beigeä.

Kengät – mustat kengät sopivat ehdottomasti kaiken kanssa ja kaikkialle. Ne ovat varmasti sellaisia tavaroita, joihin kannattaa sijoittaa, sillä hyvä ja mukava kenkä palvelee sinua vuosia. Valitse koron korkeus tarkalleen oman mukavuutesi mukaan.

Tennistossut – pari valkoisia tennistossuja, esimerkiksi Converse Chuck Taylor All Star, muuttavat vaatetuksesi hieman urheilullisemmaksi.

Saappaat – mustat (nahkaa) saapikkaat ovat kannattava sijoitus, sillä niitä voi käyttää sekä hameen että housujen kanssa ja perinteiset matalakantaiset Chelsea-saapikkaat ovat hyvä valinta.


Alun kuva ja kollaasi: Mariliis Anger

Lähde: Ohmygossip.ee


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory