Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

EXCLUSIVE HAASTATTELU! Eveliina Rajala voitti Fitness Cover Girl Thailand -kilpailun!

EXCLUSIVE HAASTATTELU! Eveliina Rajala voitti Fitness Cover Girl Thailand -kilpailun!

OHMYGOSSIP – Haastattelussani on kuopiolainen kauneuskuningatar Eveliina Rajala. Hän voitti eilen 16.12. kansainvälisen Fitness Cover Girl Thailand 2017– kauneuskilpailun Thaimaassa. Hän on lisäksi Miss Aurinkoinen 2014, Miss Kuopio 2016 sekä Jämsän Neito 2018

Kuka ja mikä olet?
Hei olen Eveliina Rajala. Uunituore Fitness Cover Girl Thailand -kauneuskilpailun voittaja, Miss Kuopio 2016 ja Miss Aurinkoinen 2014. Työskentelen kauneudenhoitoalalla kosmetologina sekä Itä-Suomen yliopistolla projektisihteerinä. Harrastan juoksua, pyöräilyä, lavalatinoita sekä olen mukana harrastelijateatteriryhmässä.

Miten päädyit kauneuskilpailuihin? Olet myös menestynyt hyvin, kerrotko lisää.
Ensimmäiset kauneuskilpailuni, johon minut valittiin mukaan, olivat Tuija Järvisen järjestämät Miss Savotar -kauneuskilpailut ja finaalipaikka Kuopiossa vuonna 2014 (voitin Miss Aurinkoinen tittelin). Tämän kilpailun jälkeen hain Facemakerin Johanna Loirin järjestämään Miss Kuopio 2015 -kilpailuun, johon pääsin mukaan finaaliin. Tuolloin en vielä sijoittunut kisassa, mutta seuraavana vuonna osallistuin uudestaan, jolloin voitin ja minut kruunattiin Miss Kuopio 2016 kisan voittajaksi. Osallistuin samana vuonna Fitness Cover Girl -kiertueen osakilpailuihin, mutta semifinaalipaikkaa ei vielä tuolloin tullut. Vuonna 2016 osallistuin Miss Power Truck 2016 -kilpailuun, jossa minut valittiin 1. perintöprinsessaksi. Tänä vuonna 2017 osallistuin Fitness Cover Girl -osakilpailuihin ja Oulun osakilpailuista sain kauan toivomani semifinaalipaikan Fitness Cover Girl 2018 -kilpailuun. Minut valittiin Jämsän Fitness Cover Girl -osakilpailussa Jämsän neidoksi 2018. Upea tilaisuus ja suuri kunnia minulle tarjoutui myös tänä vuonna, kun minua pyydettiin mukaan Johanna Loirin järjestämään Fitness Cover Girl Thailand -kilpailuun mukaan Thaimaan Hua Hiniin. Olen niin kiitollinen, kun minut valittiin eilen 16.12 kilpailun voittajaksi.

Voitit juuri kansainvälisen Fitness Cover Girl Thailand – kauneuskilpailun. Onnea! Kerropa fiiliksistäsi ja matkasta/kilpailusta. Odotitko voittoa? Miltä nyt tuntuu?
Olen niin kiitollinen ja onnellinen Fitness Cover Girl Thailand -kisan voitosta ja tästä upeasta tittelistä. Kisa on ollut aivan mieletön. Olemme asuneet tyttöjen kanssa Thaimaan Hua Hinissa kaksi viikkoa ja ohjelmassa on ollut mm. kuvauksia rannalla, safarilla käyntiä, Thai boxing harjoittelua ja esiintymisiä. Tytöt, joiden kanssa olen kisamatkan tehnyt ja kilpaillut, ovat aivan mahtavia ja niin ihania. I love you all! Voitto tuli minulle täysin yllätyksenä ja olen niin onnellinen ja kiitollinen tästä kaikesta. Aivan mahtavaa menestyä myös kansainvälisessä kilpailussa.

Aiotko vielä osallistua kauneuskilpailuihin tulevaisuudessa?
Seuraavaksi minut nähdään Miss Kuopio 2018 -kilpailun tuomaristossa ja Fitness Cover Girl 2018 -semifinaalissa.

Aiotko viettää joulua ja jos, niin miten?
Kotiuduin Thaimaasta juuri ennen joulua, joten perinteinen joulu perheen parissa on luvassa. Olen jouluihminen ja rakastan joulun tunnelmaa, kynttilöitä, jouluruoan- ja kuusen tuoksua. Lisäksi joulusaunaa, kiireetöntä ja ihanaa yhdessäoloa perheen sekä ystävien kanssa.

Haluatko lähettää terveisiä lukijoillemme?
Terveiset lukijoille: Usko unelmiisi, nauti ja ole kiitollinen kaikesta mitä elämä tarjoaa. Do what you love and love what you do!

Kiitos haastattelusta ja menestystä jatkoonkin!


Fitness Cover Girl Thailand 2017 voittaja Eveliina Rajala (vasemmalla) ja yleisön suosikki Malina Kinttula. Kuva: Facemaker Production.


Voittaja Eveliina Rajala juhlapuvussa. Kuva: Surachai Wuttivong


Kilpailijat. Valokuva: Surachai Wuttivong


Eveliina  kilpailijoiden keskellä. Kuva: Facemaker Production


Eveliina Rajala Fitness kierroksella. Kuva: Surachai Wuttivong


Kuvassa: Facemakerin Johanna Loiri ja Eveliina Rajala (oikealla). Kuva: Surachai Wuttivong


Kilpailijat ja Johanna Loiri (oik. 3.s). Valokuva: Facemaker Production


Eveliina Rajala. Kuva: Facemaker Production.

 

 

 Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory