Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

EXCLUSIVE HAASTATTELU! Tuore Gladiaattori-voittaja 2017 Janica Timonen

EXCLUSIVE HAASTATTELU! Tuore Gladiaattori-voittaja 2017 Janica Timonen

OHMYGOSSIP – Olen seurannut Gladiaattoreita tänä vuonna, on ollut kiva nähdä ohjelma, jota itse katoin nuorempana, nyt ihan uutena versiona. Tein haastattelut aikaisemmin Aki “Turbo” Mannisen ja Amin “Kivinyrkki” Asikaisen kanssa, ja olen saanut hyvän käsityksen heiltä, mitä oli tehdä Gladiaattoreita. Nyt mulla on ilo haastatella kovaa mimmiä ja voittajaa, Janicaa. Hän kertoo tässä haastattelussa omin sanoin, miten hän on kokenut kilpailijan näkökulmasta kovan ohjelman tekemisen ja mitä se on vaatinut. Näin Gladiaattorit 2017- ympyrä sulkeutuu Janican kanssa. Ja yritän jatkossa jatkaa mielenkiintoisten blogien ja haastattelujen parissa. Nyt tän jutun myötä, oikein hyvää joulua kaikille ja siunattua uutta vuotta 2018.

Ensinnäkin, paljon onnea Gladiaattorit 2017-voittajalle!!! Voitko vielä esitellä itsesi mulle ja kaikille lukijoille? Eli kuka olet ja mitä teet työksesi?
Olen Janica Timonen, 27-vuotias oululainen kuntosali-, parturikampaamo-, kauneusala-yrittäjä, personal trainer ja teen promootiotöitä. Olen luonteeltani ahkera, empaattinen, haasteita pelkäämätön, rämäpää ja yllytyshullukin. Koulutukseltani olen parturi-kampaaja, meikkaaja-maskeeraaja, ripsiteknikko ja kynsimuotoilija.

Miten itse kiinnostuit kuntoilusta ja minkälainen sun tausta on sen suhteen?
Kuntosalialalle olen päätynyt perheeni myötävaikutuksella. Jo lapsena yrittäjäelämää nähneenä ja kuntosalilla varttuneena oli luontevaa aloittaa työskentely salilla ja nyt toimia yrittäjänä. Urheilutaustaan sisältyy 8 vuotta kilpatelinevoimistelua. Myöhemmin innostus kasvoi kuntosalilla treenaamiseen ja nyt olenkin intohimoinen fitness-urheilija. Aloitin kilpailemisen vuonna 2010 Fitnessmalli-kilpailussa.

Kilpaurani merkkipaaluja:
– Raw Penkkipunnerruksen SM 1 2013, juniorisarjan uusi Suomen ennätys.
– EM 1 Portugali
– MM 1 Tsekki
– Bodyfitness -kilpailut 2014
– Miss Shape EM 1 2017
– Gladiaattorit kilpailun voittaja 2017
– Tavoitteenani on kilpailla lähitulevaisuudessa
– Olin myös Suomen ensimmäisen Pelkokertoimen nuorin kilpailija 2008 ja Keinollla millä hyvänsä -sarjassa 2017.

Mikä sai sut hakemaan mukaan Gladiaattoreihin?
Isäni kilpaili Gladiaattoreissa 90-luvulla, olin silloin ihan pikkutyttö. Nyt kun mietin haenko kisaan mukaan, niin ajattelin, että olisihan se todella hieno homma, jos tytär pääsisi nyt kilpailemaan kisaan, kun se luotsataan uudestaan. Se oli oikeastaan suurin vaikuttava tekijä. Tottakai oma luonteenikin sopii juuri tälläiselle haastamiselle, minulla on kova kilpailuvietti.

Minkälainen kokemus Gladiaattorit oli sulle? Mikä yllätti sut…tai oliko mitään sellaista?
Voi että mä olen tästä kokemuksesta niin iloinen ja innoissani, nämä on niitä joita muistellaan sitten myöhemmin ja nämä muistot jää ikuisiksi ajoiksi mieleen. Eli sanoinkuvaamaton kokemus, upea seikkailu. Minut yllätti oikeastaan se tietenkin heti ensimmäisenä, kun sain puhelun, että olin valittu karsintoihin Tampereelle yli 400 hakijan joukosta. Heti karsinnoissa yllätti se, miten kovaa porukkaa siellä oli! Ihan uskomattomia kovapäisiä, asenteen omaavia mimmejä!

Kuka oli pahin vastus Gladiaattoreista? Entä pahin laji?
Hankala sanoa pahinta vastustajaa, koska kaikki olivat omalla tavallaan, kaikilla on oma vahvuus. Eri haasteisiinhan tuli aina oma Gladiaattori, mutta yllättynein olin Pantterista (Martina Aitolehti) miten kovapäinen olikaan. Pahin laji minulle oli ehdottomasti paini, koska en ole paininut ikinä aiemmin, kuin karsinnoissa ja sain minä pari kertaa sitten ennen kilpailua (enempää ei kerinnyt) hyvää preppausta painista. Kiitos siitä KBT:lle Tonille ja Leiffille!

Mitä Gladiaattorit-voitto on tuonut sulle ja onko viihdeala sulle kiinnostava vaihtoehto?
Gladiaattorit-voitto, siitä ei ole vasta kuin pari päivää, kun asia tuli julki, mutta paljon on tullut huomiota asian tiimoilta, mikä on aivan mahtava juttu. Tottakai odotan mahdollisia yhteistyökuvioita, eiköhän niitä tässä ajanmittaan tulekkin. Kyllä viihdeala kiinnostaa minua.

Olet itse kuntosaliyrittäjä ja fitness-urheilja. Mitä vinkkejä sulla on lukijoille treenaamiseen ja ruokavalioon?
Riippuu hirveästi minkälainen ihminen, treenaaja on tai mitä tavoittelee. Perustana on säännöllisyys. Tuo treenaminen ja ruokavalio todellakin kulkevat käsikädessä, jotta jaksat pitää omaa motivaatiotasi yllä muista panostaa molempiin, treeniin ja ruokavalioon ja tietenkin vielä lepoon! Nämä asiat kun ovat kunnossa niin saat varmasti tuloksia. Asenteesi ja lähestymistapasi tavoitteita asettaessasi pitäisi vastata realiteetteja ja että ymmärrät kaikkien oikopolkumahdollisuuksien olevan umpikujia, ei ole olemassa mitään “pikadieettiä” tai “kuukaudessa rantakuntoon”.

Onko sulla vinkkejä niille, ketkä haluaa lähteä mukaan Gladiaattoreihin tai vastaaviin ohjelmiin?
Rohkeasti vain hakemaan mukaan, jos innostusta ja kilpailuviettiä löytyy. Monipuolisuutta liikunnan saralla tarvitaan, että Gladiaattoreissa pärjää. Tiedän, että minulle oli valtavasti hyötyä 8 vuoden kilpatelinevoimistelu taustasta, se on antanut minulle todella hyvän ja monipuolisen pohjan.

Oletko itse jouluihminen? Mitä sun jouluun kuuluu?
Olen todellakin jouluihminen. Lapsesta asti joulu on ollut minulle todella tärkeä ja sitä on vietetty aina perheen kanssa, ihanat ja positiiviset muistot lapsuudesta ja joulusta tuovat hyvänmielen joulun viettoon vielä aikuisiälläkin. Joulu on rauhoittumisen aikaa. Perheen kanssa siis joulua vietetään perinteisesti.

Miten sun uusi vuosi jatkuu, minkälaisia kuvioita on tiedossa vuonna 2018?
Meillä on tässä yksi projekti meneillään, mistä en vielä voi hirveästi puhua mutta se selviää sitten. Olen tästäkin todella innoissani, että olen saanut olla tässä omalla osallani mukana. Ouluun valitaan myös helmikuussa 2018 oma Miss Oulu, jossa olen myös saanut olla mukana. Ensivuosi taitaa viedä minut taas kisalavoille, kova palo ja halu taas päästä haastamaan itseäni. Ajankohtaa en ihan vielä tarkkaan tiedä. Barbadoksen reissua odotan myös todella innoissani, sinne suuntaamme huhtikuussa, edellisestä reissusta onkin jo aivan liian kauan aikaa.

Lopuksi, onko jotain mitä haluat sanoa lukijoille?
Mukavaa joulua ja reipasta uuttavuotta sekä realistisia uudenvuoden lupauksia/tavoitteita!


Kuvat: 2x Gladiaattori-voittaja 2017 Janica Timonen ja Ozzy Vikman

Terveisin,
Ozzy & Janica


Tags assigned to this article:
Gladiaattorit 2017Janica TimonenOzzy Vikman

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory