Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Helena-Reet: Elisheva & Shoshana (E&S) -brändin kehittäminen ja haastattelu Buduaarille

Helena-Reet: Elisheva & Shoshana (E&S) -brändin kehittäminen ja haastattelu Buduaarille

OHMYGOSSIP – Kirjoitin 7. joulukuuta Facebook-sivullani, että etsin jo jonkin aikaa sitten luodulle brändille Elisheva & Shoshana (E&S) sijoittajaa ja yhteistyökumppania. Elisheva & Shoshana -nimisen tavaramerkin, brändin ja blogin loin jo vuosia sitten tehdäkseni jotain tyttärieni Estella Elishevan (11) ja Ivanka Shoshanan (9) kanssa yhdessä.

Koska olen Skandinavian mediassa erittäin aktiivinen – johdan Skandinavian tunnetuimpien mediakonsernien TOP10-listalle kuuluvaa viisikielistä ja 17 maassa toimivaa julkaisua NordenBladet (lisää tietoa löydätte TÄSTÄ) ja sen alaisuudessa olevia OHMYGOSSIP-sivustoja, olen viulistityttäreni Estella Elishevan (Instagram: @Estella.Elisheva , Twitter: @EstellaElisheva) manageri ja lisäksi hallinnoin kahdeksan maailman mittakaavassa suuren tähden sosiaalisen median tilejä – huomaan usein, etten voi enkä ehdi tehdä kaikkea itse, toisinaan osa toimista tulee delegoida eteenpäin. Jotta liiketoiminta toimisi, ei ole järkevää tehdä, valvoa ja päättää kaikkea 100-prosenttisesti itse ja pitää käsissään kaikkia yrityksen hankkeita ja osakkeita. Yleensä yhdessä päästään pitemmälle!

Olen pitempään ajatellut, että E&S tarvitsisi lisää tuulta siipiinsä. Vahvaa rahoitusta ja liikemaailmassa hyvin kokenutta kättä. E&S on menestyvä pieni brändi, jota on mainostettu vuosia, mutta joka on minun tiiviin aikatauluni vuoksi nykyisin jäänyt hieman sivuun. Nyt ajattelinkin, että minun tulisi löytää itselleni hengenheimolainen ja kumppani, jonka kanssa minulla olisi samanlainen visio ja joka haluaisi sijoittaa yhteiseen yritykseen yhteisen tavoitteen saavuttamisen nimissä yhtä paljon energiaa, aikaa, rahaa ja ideoita. Etsin jotakuta, joka ottaisin käytännön johdon hoidettavakseen samalla, kun minä toimisin luovan työn johtamisen parissa. Siten en etsi vain sijoittajaa, vaan pikemminkin parasta ystävää, joka uskoisi E&S-ajatuksen ja rakastaisi sitä kuten minä, ja haluaisi panostaa siihen yhtä paljon. Liiketoiminnan tuntevaa ihmistä, jolla olisi liikevaistoa, jolla olisi visio, joka näkisi ideassani molemminpuolista voittoa ja tuloa, jonka mielestä olisin yhteistyökumppanina sympaattinen ja joka olisi myös taloudellisesti niin vahvoilla, että pystyisi sijoittamaan yritykseen sekä rahaa että aikaa. Ja mikä tärkeintä — haluaisi luoda jotain uutta ja terveellistä. Ilman todellista uskoa luotavaan tuotteeseen yhteistyö ei ole mahdollista!

Koska monilla läheisistäni ihmisistä on vakavia allergioita ja eri tuotteiden suhteen yliherkkyyttä, tiedän miten tärkeää on luonnollinen ja ekologinen lähestyminen. Maailma on täynnä kemiaa ja kemikaaleja, joita ei saisi lainkaan olla! Minä haluaisin muuttaa asiaa! Tiedän, etten olisi ensimmäinen, ja olen iloinen siitä, että jokaisella ihmisellä on oma visionsa ja omat mieltymyksensä – sellainen markkinasegmentti, jota tarkoitan, on olemassa ja odottaa toimijaa. Tiedän myös, että sellainen yhteistyökumppani, joka täyttäisi kaikki tarvittavat kriteerit, on todennäköisesti harvinaisuus, mutta sellainen on varmasti olemassa ja kun tiemme kohtaavat, yhteistyö tulee olemaan erittäin menestyvää! Haluaisin tarjota E&S-tavaramerkillä erittäin korkealaatuista ja hienostunutta apteekkikosmetiikkaa ja taata ostajalle tuotteen 100-prosenttisen puhtauden, vaikuttavat ominaisuudet ja laadun. Haluaisin tuottaa mieluummin vähän mutta erittäin hyvää!

Minun Facebook-sivuni pienen huudahdukseni välitti lyhyesti suomalaisia uutisia esittävä Eestinen.fi (katso TÄSTÄ), ja aikakauslehti Buduaarin verkkosivusto www.buduaar.ee tekee ensi viikolla asiasta kanssani laajan haastattelun, jossa kerron lähemmin E&S-brändistä ja sijoittajan etsinnästä! Seuratkaa tapahtuvaa! Sitä, joka on vakavasti kiinnostunut Elisheva & Shoshana -brändin luotavasta kosmetiikkasarjasta, pyydän ottamaan yhteyttä minuun osoitteella: info@nordenbladet.com.


Tags assigned to this article:
E&SElisheva & ShoshanaHelena-Reet Ennet

Mainos:




High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory