Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Tuija Järvinen: Rauhaa ja rakkautta!

Tuija Järvinen: Rauhaa ja rakkautta!

OHMYGOSSIP – Jouluinen ja lämmin tervehdykseni! Jouluun on enää vajaat kaksi vuorokautta. Lapset odottavat jo malttamattomina aattoa, miksei moni aikuinenkin. Täällä Savossa joulun tunnelmaa lisää lumen runsaus. Onhan se niin, että ei valkoista joulua mikään voita. 

Kävin viikolla jo Etelä-Suomessa tervehtimiskäynnillä. Tulin takaisin kotiini, sillä jokaisellahan on ne omat suunnitelmansa. Minut on kutsuttu tuttavaperheeseen aattoa viettämään. Tuntuu oudolta mennä valmiiseen pöytään, kun itse on aina tottunut laittamaan muille joulua. Toki olen ostanut pitkille pyhille myös ruokaa omaankin jääkaappiini; valmiita laatikoita ja kalkkunaa. Tänään tein itse rosollin (en voi syödä sipulia, kaupan rosollissa on) ja paistoin pipareita. Pidän myös paljon riisipuurosta ja varsinkin silloin, kun sen keittää. Kanelin tuoksua ei myöskään mikään voita, siitä tulee aina joulu mieleen.  Suklaakonvehteja olen popsinut jo ennakkoon, joten niitä en osta enää.

Minulle joulunaika on lähinnä hiljentymistä varten. Juhlin myös Jeesuksen syntymää vaikka hänen syntymäpäivänsä onkin kiistanalainen. Tärkeää on myös muistaa läheisiä ja ystäviä. Joulupataankin on hyvä viedä lahjoitus. En välitä turhasta hössötyksestä ja materian ostamisesta. Hirvittää ajatella, miten jotkut vinguttavat säälittä luottokorttejaan ja sitten maksavat velkojaan koko ensi vuoden….moni on unohtanut joulunvieton perimmäisen tarkoituksen.

Toivon, että mahdollisimman moni antaisi aikaansa lähimmäisille eikä pyörisi pelkästään kännykällä somessa koko pyhien aikaa. Minä rauhoitan kännykän käytön kokonaan. Välttyypähän turhalta säteilyltä, pää- ja niskasäryltäkin. Eipä tässä muuta kuin, toivotan sinulle; Rauhaa ja rakkautta!

Yritä levätä ja rentoutua. Toivottavasti ei myöskään käytettäisi liikaa sitä alkoholia, koska siitä ei yleensä mitään hyvää seuraa. Itse en ota alkoholia. Raittius on IN!

Paistoin ja tein vaaleat joulupiparit tänään. Hyviä tuli! Nam.

Oikeita joulukortteja on ihana saada! Sainpa kortin eduskunnastakin (oikealla, alhaalla). Kiitos kaikille. Sain lisäksi useita kymmeniä jouluntoivotuksia Messengerissä.

Rakastaa toisianne! <3 Valokuva: Susanna Karttunen

Oma tonttuoveni.

 

 

 


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory