Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Tuija Järvinen: Tasa-arvoa ja inhimillisyyttä vuodelle 2018!

Tuija Järvinen: Tasa-arvoa ja inhimillisyyttä vuodelle 2018!

OHMYGOSSIP – Kello on tällä hetkellä puoli seitsemän illalla, tätä kirjoittaessani. Katselen samalla tupakeittiöni ikkunasta ilotulitteiden iloista ja värikästä räiskyntää tummalla taivaalla. Monet perheelliset lähettävät jo varhaisesta illasta ilotulitteita, jotta perheen pikkuväki saa myös niistä oman osansa. Normaalisti niitä lähetetään puolen yön aikaan ja sen jälkeenkin, kun uusi vuosi on vaihtumassa tai on jo vaihtunut.

Mennyt vuosi meni sukkelaan. Onneksi sain olla terveenä yhtä mahatautia lukuun ottamatta. Vähällä pääsin ja iso kiitos siitä yläkertaan. Olen myös rukoillut perheeni, läheisteni ja ystävieni puolesta unohtamatta tätä koko maapalloa ja sen ihmisiä. Toivon, että ensi vuosi 2018 toisi maailmaan rauhaa ja rakkautta. Aina sanotaan, ettei yksi ihminen voi vaikuttaa isoihin asioihin yksin. Minä olen ihan eri mieltä, jos meistä jokainen vaalisi rauhaa ja rakkautta omalta osaltaan mukaan lukien maailman johtajat, sotia ei olisi ja, jos maailman rikkaat antaisivat promillen rahoistaan kehitysmaille, nälänhätääkään ei olisi.

Toivon myös maamme poliittisilta päättäjiltä inhimillisyyttä, tasa-arvoa ja oikeudenmukaisuutta tulevissa päätöksenteoissa. Usein se pieni ja vähäosainen ihminen maksaa laskun, jota itse ei ole edes aiheuttanut ja saa siitä, vielä syyt niskaansa sekä sanktiot päälle. Maailma on todella kova ja julma paikka.

Meidän kaikkien yhteinen hyvä olisi auttaa lähimmäisiämme. Uskon, että auttamisen kautta saamme sen suurimman ilon. Materia ja raha tuo vain hetkellisen onnen tunteen. Eräs tuntemani miljonäärikin on sanonut, että, kun on hankkinut talon, mökin, auton ja veneen, muut hankinnat eivät tunnu enää missään. Että näin. Omat uuden vuoden lupaukseni ovat itseni kehittäminen ja kasvatustieteiden opiskelun jatkaminen. Omasta puolestani toivotan Sinulle oikein ihanaa ja riemukasta uuden vuoden alkua sekä kaikkea mahdollista hyvää mitä maailma voi tarjota!

Kaunis kiitos siitä, että olet lukijani ja toivon, että olet sitä myös ensi vuonna 2018!

 


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory