Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Norjan kruununprinsessa Mette-Maritia vaivannut salaperäinen sairaus on tiedossa!

Norjan kruununprinsessa Mette-Maritia vaivannut salaperäinen sairaus on tiedossa!

OHMYGOSSIP – Norjan kruununprinsessa Mette-Marit paljasti, että epäili itsellään välillä huimauksen ja pahoinvoinnin vuoksi varhaista menopaussia. 44-vuotiaan naisen tuli edellisen vuoden marraskuussa tästä syystä myös vetäytyä julkisuudesta, koska hän tunsi jatkuvasti kuin olisi ”juonut lautalla liikaa”.

Hämmästyttävän nuorekas kolmen lapsen äiti ilmoitti nyt julkisuudelle, että häntä vaivasikin mystinen sairaus nimeltä vertigo eli huimaus.

Naista häirinnyt sairaus tuo mukanaan tasapainohäiriöitä, huimausta ja pahoinvointia. Mette-Marit kertoi norjalaiselle radioasemalle P3, miten hän kärsi: ”Kun käänsin päätäni hieman nopeammin, oli sellainen tunne, kuin koko maailma liikkuisi. Aloin hikoilla ja voida pahoin. Olin varma siitä, että olen aikaisen menopaussin kynnyksellä.”

Kuva: Norjan kruununprinsessa Mette-Marit (Instagram/@crownprincessmm)
Lähde: Ohmygossip.ee


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory