Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Kristiina kauneusblogi: Kotinaamio, jolla saat hiukset jo viikossa 3-10 cm pidemmiksi!

Kristiina kauneusblogi: Kotinaamio, jolla saat hiukset jo viikossa 3-10 cm pidemmiksi!

OHMYGOSSIP – Olen lukenut niin paljon oliiviöljynaamiosta ja siitä, miten se kasvattaa hiukset 3-10 cm pitemmiksi viikossa. Kun jättää ottamatta huomioon 5 minuuttia pään alaspäin olemista, kaikki tuntuu helpolta ja muiden blogikirjoittajien kehumalta. Ehkä auttaa jotakuta, joka on hiuksineen suurissa vaikeuksissa.  

Tällä kertaa kerron teille tuosta hiusten ”kasvattamistavasta”, jota muut blogijat (sekä Virossa että ulkomailla) kehuvat, 3-10 cm lisää ja vain viikossa?! Toisinaan ihmettelen, mitä kaikkea me naiset kokeilemmekaan! Itse olen hieman epäilevä tämän ”ihmeellisen” kasvattamisen suhteen, mutta miksipä ei voisi kokeilla — oliiviöljy ei tee hiuksille pahaa ja tämä keino tuntuu olevan hiuksille hyvä tauko.

Mitä sitten tulee tarkemmin sanoen tehdä?

Lämmitä 2-4 rkl oliiviöljyä mikroaaltouunissa, levitä se päänahkaan ja hiusjuuriin. Pitele päätä alaspäin 4-5 minuuttia (itse suosittelen tekemään sen jonkun kanssa yhdessä, jos vaikka sattuisi pyörtymään). Tämän jälkeen pidä öljy 2 tuntia hiuksissasi ja pese sitten pois tavallista shampoota käyttäen. On suositeltavaa välttää balsamin käyttöä, tai sitten käyttää sitä hyvin vähän hiusten latvoihin.

Sitten kuivaa pyyhkeellä tupsutellen ja anna hiusten kuivua fööniä käyttämättä. Tämä tulee tehdä viikon ajan, päivittäin.

Tämän lisäksi on suositeltavaa noudattaa seuraavia sääntöjä:

–  Älä käytä suoristusrautaa/kiharrinta/fööniä
–  Älä kampaa märkiä hiuksia
–  Älä pidä hiuksiasi koko ajan letitettyinä
–  On suositeltavaa kammata hiukset heti, kun näet, että ne ovat sekaisin/takkuiset, sillä muuten hiustenkasvu voi hidastua.
–  Syö ruokia, joissa on B-vitamiinia, esimerkiksi banaania, avokadoa, perunaa, munaa jne.
–  Älä värjää hiuksiasi tämän viikon aikana.

Oliiviöljyn hyväksyn aina ja olen käyttänyt sitä naamiossani jo vuosia. Olen alkanut ostaa kaupoista voiteitakin hyvin vähän. Tämän vinkin osalta tässä en usko, että 10 cm on mahdollista kasvattaa viikossa, mutta kun hiuksia virkistää oliiviöljyllä kausittain, ne kasvavat vuodessa pitemmiksi kuin osasit odottaakaan ja näyttävät terveiltä.
Kuvat: Kristiina Kalberg (Ohmygossip Couture)
Lähde: Ohmygossip.ee


Tags assigned to this article:
hiuksetkauneusKristiina Kalberg

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory