Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

OHMYGOSSIP Awards: Viron ”Suosituin henkilö 2017” on Karl-Erik Taukar. Lisätty TOP10!

OHMYGOSSIP Awards: Viron ”Suosituin henkilö 2017” on Karl-Erik Taukar. Lisätty TOP10!

OHMYGOSSIP – Ohmygossip.ee on ollut jo 8.7 vuotta lukemattomien Viron asukkaiden suosikkikumppani internetissä. Selvitimme jo yhdeksännen kerran, ketä lukijat rakastavat, ketä eniten luetaan ja ja pidetään suosituimpana.

Ohmygossip.ee teki myös vuonna 2017 monien tunnettuista henkilöistä eksklusiivisia henkilöjuttuja, kertoi sadoista tapahtumista ja julkaisi tuhansia artikkeleita sekä viihde-, terveys-, matkailu-, kulttuuri-, koulutus-, suhde-, perhe-, koti-, lapsi-, kauneus-, muoti-, tiede- että paljoista muistakin kiinnostavista aiheista. Annamme palkinnon Viron ”Suosituin henkilö 2017”, jonka selvitimme kolmen osoittajan perusteella: eniten Ohmygossipin netissä ja Ohmygossipin sosiaalisen median tileillä vuonna 2017 esillä ollut, eniten Ohmygossipissa vuonna 2017 klikattu ja eniten Ohmygossipissa vuonna 2017 järjestelmästämme haetut henkilöt (most searched).

Viime vuosi toi televisioon, mediaan ja Ohmygossipiin paljon artikkeleita reippaista ja upeista virolaismiehistä ja se näkyy taas meidän tuoreessa taulukossamme — miesten pääsy Viron suosituimpien ja luetuimpien taulukkoon on ollut neljättä vuotta peräkkäin nousevana trendinä. Ja jo kolmannen kerran Viron suosituimman henkilön titteli menee miehelle! Tänä vuonna ei suosituimpien listalle päässyt sen sijaan yksikään ulkomaalainen. Viron suosituimman henkilön valinnassa ei oteta huomioon Ohmygossip-sivuston päätoimittajaa Helena-Reet Ennetin eikä hänen perheenjäsentensä ja/tai lähisukulaistensa artikkelien perusteella keräämiä pisteitä. Mutta katsokaamme nyt, ketkä ovat ne rakastetut henkilöt, jotka vuonna 2017 keräsivät itselleen mainetta, klikkauksia ja palstatilaa!

Suosituin henkilö vuonna 2017 on rakastettu laulaja ja televisiopersoona Karl-Erik Taukar! Paljon onnea!

VUODEN 2017 SUOSITUIMPIEN HENKILÖIDEN TOP 10:
1. Karl-Erik Taukar
2. Kertu Moppel
3. Valter Soosalu
4. Kersti Kaljulaid
5. Taavi Teplenkov
6. Märt Avandi
7. Helen Kõpp
8. Grete Klein
9. Kadri Simson
10. Anu Saagim

Viime vuosien Viron suosituimman henkilön tittelin saavuttaneet näet TÄSTÄ

 

Kuva: Karl-Erik Taukar (Foto: Instagram/@djtowncar)
Lähde: Ohmygossip.eeMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory