Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

NÄMÄ 4 esinettä kannattaa matkustaessa jättää kotiin

NÄMÄ 4 esinettä kannattaa matkustaessa jättää kotiin

OHMYGOSSIP – Teillä monilla on varmasti tullut matkalla vastaan tilanne, jossa matkalaukku on pullollaan tavaroita, mutta juuri niitä tavaroita ette tarvitsekaan. Liiat matkatavarat tai pelko mahdollisesti katoavista tavaroista voi pilata matkanne kokonaan. Esitämme tässä neljä suositusta, joita kannattaisi harkita ennen matkaa.

Arvokkaat korut ja esineet, joilla on tunnearvoa
Huippukalliit ja varsinkin sinulle henkilökohtaisesti erityisen arvokkaat korut kannattaa jättää kotiin, sillä ne voivat kadota ja ne ovat hyvä kohde kaduilla väijyville varkaille. Varsinkin kun hotelli ei yleensä vastaa hotellihuoneessa säilytettävistä arvotavaroista. Älä ota mukaan isoäidin lahjoittamaa hopeista rintakorua tai suvussa monta vuosisataa perintönä kulkeneita sormuksia – jos sellainen esine sattuisi katoamaan, olisit erittäin surullinen.

Liian paljon kirjoja
Lukeminen on hieno asia, mutta älä yliarvioi itseäsi äläkä muuta miellyttävää matkaa kirjojen kanniskelemisella hankalaksi. Yksi tai kaksi kirjaa on aivan järkevä määrä. Enemmät tahtovat olla raskaita ja se kannattaa ottaa huomioon esimerkiksi halpalentoyhtiöillä lennettäessä. Nykyisin voi älypuhelimiin asentaa sovelluksia, joiden avulla voi lukea e-kirjoja tai sitten niitä voi sijoittaa erilliseen lukulaitteeseen, esimerkiksi Kindleen.

Iso tyyny
On totta, että lentokoneissa alkaa varsinkin pitkillä lennoilla niskalla olla epämukavaa ja se aivan huutaa lisätukea. Kotoa suuren tyynyn mukaan ottaminen vie kuitenkin laukussa liikaa tilaa. Lähes kaikki isommat lentoyhtiöt tarjoavat pitkällä lennolla tyynyjä, joilla voi tehdä olon mukavammaksi. Bussi- ja junamatkoja varten kannattaa sijoittaa puhallettavaan niskatyynyyn, joka vuoteesta mukaan temmattuun tyynyyn verrattuna vie tuntuvasti vähemmän tilaa.

Kokonainen avainnippu
Ennen kaikkea älä toista monien ihmisten tekemää virhettä, eli pidä avaimet luovutettavasta matkatavarasta erillään! Ja ota avainnipusta mukaan vain se avain, jota ilman et pääse palattuasi kotiisi sisälle. Muut avaimet voit loistavasti jättää kotiin, matkalla et tee toimiston tai autotallin avaimilla mitään.

Kuva: NordenBladet
Lähde: NordenBladet.ee


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory