Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

HUONO PÄIVÄ? 5 YKSINKERTAISTA neuvoa, miten muuttaa oma mieliala hetkessä paremmaksi

HUONO PÄIVÄ? 5 YKSINKERTAISTA neuvoa, miten muuttaa oma mieliala hetkessä paremmaksi

OHMYGOSSIP – Uusi vuosi, uudet mahdollisuudet ja uusi suhtautuminen – ole aina myönteinen! Sano hyvästi huonosta säästä johtuvalle masennukselle ja elä elämääsi joka päivä iloisena ja reippaana. Kauniisti viimeistelty meikki, shoppaus, väriterapia, ystävien kanssa vietetty aika, hyvä musiikki ja kävelymatka – ne kaikki tekevät sinulle ihmeitä!

#1
Meikki on kaikkein nopein ja helpoin keino parantaa mielialaa jokaisena vuodenaikana. Ja talvi ei ole tältä osin a) mikään poikkeus; b) aika, jona sinun tulisi luopua tulipunaisen huulipunan tai trooppisen kuuman luomivärin käytöstä. Jotta meikki ei tuntuisi hyvin vaaleaksi muuttuneella iholla liian huutavalta, luovu ankaran rajatuista huulen muodoista ja suosi kevyen pehmeärajaisia huulia, kuin olisit suudellut kiihkeästi tuntien ajan. Kirkasväriset savusilmät voi vaihtaa suosikkisävylläsi tehtyyn vahvaan kissansilmämeikkiin.

#2
Shopping pystyy hoitamaan kaikkein vakavimmankin masennuksen, mutta todellisuudessa huonosta mielialasta auttaa vapautumaan ajassa kestävä väriterapia, jonka tekemiseen löydät jotain sopivaa omasta kaapistasikin. Iloiset sävyt kuten oranssi, punainen tai kirkkaanvihreä sopivat loistavasti yhteen sellaisten arkisten talvisten suosikkien kanssa kuten harmaa ja beige. Samoin yksi pieni värinpilkahdus vaatetuksessa toimii yhtä raikastavasti kuin juuri puristettu appelsiini- tai greippimehu.

#3
Vielä yksi kiva keino nostaa mielialaa (ja tavata ystäviä) on järjestää kotona pienet istujaiset. Miksipä ei jo tänään? Kutsu ystävättäresi kylään, avatkaa glögipullo, paistakaa yhdessä leivos. Etsi esiin vanha ja hyvä Twister tai Monopoly – voit uskoa, että ne ovat jotain, jota kaikki vieläkin rakastavat.

#4
Mitkä ovat tyttöjen parhaat ystävät sellaisena päivänä, jona mieliala on huono? Ei, eivät timantit (vaikka ne saisivat ilmeisesti suupielet nousemaan) – kuulokkeet ja hyvä musiikki!

#5
Mene metsään kävelylle. Tekosyitä tyyliin ”siellä on kylmää ja epämiellyttävää” ei hyväksytä. Ajattele Siperian koululaisia, heidän pitää selvitä paljon pahemmissa sääolosuhteissa. Etsi paksuin villapaitasi, kääriydy huiviin silmiin asti, vaihda nahkakäsineet villaisiin ja pane jalkaan kunnolliset sukat. Raikas ilma tekee ihollekin ihmeitä.

Kuva: NordenBladet
Lähde: NordenBladet.ee


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory