Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

6 KAUNEUSVINKKIÄ, joita naiset kauneusfoorumeilla toisilleen suosittelevat

6 KAUNEUSVINKKIÄ, joita naiset kauneusfoorumeilla toisilleen suosittelevat

OHMYGOSSIP – Erilaisissa foorumeissa naiset jakavat neuvoja ja vinkkejä, miten näyttää hyvältä ja millaiset kauneussalaisuudet ovat heitä auttaneet eniten. Ohmygossip esittää teille kuusi yleisintä vinkkiä, joita naiset ystävättärilleen suosittelevat.

1. Ennen jotain tärkeämpiä juhlia kuori edellisenä päivänä kasvojen ihoa, silloin meikki pysyy kauemmin. Vartalo kannattaa kuoria joko sokerilla+oliiviöljyllä tai kahvilla+oliiviöljyllä, niin vartalo jää pehmeäksi ja voidetta ei tarvita!

2. Kun teet kihartimella pitempiin hiuksiin kiharia, kierrä hiukset kiharoiden tekemisen jälkeen sormen ympäri ja kiinnitä hiusneulalla kunnes teet meikin ja lähdet kotoa – niin kiharat kestävät pitempään!

3. Kun silmät ovat väsyneet, käytä silmätippoja (Ohmygossipin toimitus ei allekirjoita tätä, mutta esitämme tässä tiedon, jota naiset monissa foorumeissa toisilleen suosittelevat). Silmille antaa säteilyä myös vaalean luomivärin lisääminen silmän nenän puolen nurkkaan!

4. Pane meikkivoide ensin annoksena kädelle, ei suoraan kasvoille tai siveltimeen – siten voidetta kuluu vähemmän ja meikistä tulee tasaisempi!

5. Jos haluat, että hiukset pysyisivät kauemmin puhtaina, levitä pestyille hiuksille kuivasampoo (ei päinvastoin).

6. Jos hiukset ovat likaiset ja sinulla ei ole aikaa pestä niitä, niin tupeeraa hieman ja käännä jakaus toiselle puolelle – sillä hämäät jonkin aikaa!

Kuva: OHMYGOSSIP
Lähde: Ohmygossip.ee


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory