Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Laine Bruce: Vuonna 2017 tapahtui paljon! Juuri kun olisi luullut, että tämä vuosi saisi kuitenkin hyvän lopun, niin ei…

Laine Bruce: Vuonna 2017 tapahtui paljon! Juuri kun olisi luullut, että tämä vuosi saisi kuitenkin hyvän lopun, niin ei…

OHMYGOSSIP – Vuonna 2017 tapahtui paljon. Toukokuussa olin Enrique Iglesian keikalla, joka oli mahtava kokemus nähdä hänet livenä. Valmistuin myös kokiksi ja sain jatkokoulutuksen tarjoilijalinjalle, josta valmistun nyt keväällä.

Toukokuussa minulla oli myös juttua yhden miehen kanssa, kenet luulin olevan se kenen kanssa tulen olemaan pitkäänkin. Kesällä olin monilla festareilla ja tutustuin moniin uusiin ihmisiin. Vietin paljon aikaa miehen kanssa ja hänen kavereiden kanssa. Kesän ja syksyn tapahtumien myötä kuitenkin erosimme hänen tahdostaan, josta minulla lähti alamäki. Syksyyn tapahtui paljon, joka veti minut niin hajalle, josta olin varma, että en tule tästä syksystä selviämään.

Syksyllä sain työharjoittelupaikan Töölön Chico’sista, joka ei alkanut niin kuin olisin toivonut. Viikon ehdin olemaan töissä, jonka jälkeen olin 6 viikkoa poissa erinäisten syiden takia. En osannut odottaa mitä tapahtui, josta tuli lievä masennustila, mutta en lähde aukasemaan asiaa enempään tähän. Onneksi minulla on ystäviä, jotka nostivat minut takaisin ja sain vähän elämäniloa takaisin.

Pääsin mukaan myös TV-ohjelmaan, mikä oli mahtava kokemus ja odotan innolla kun se tulee ulos tv:stä keväällä. Tein ohjelman ohessa myös työharjoittelua, ja oli kyllä rankat pari kuukautta kaiken tapahtumien myötä. Joulukuussa olin myös promokuvissa tv-ohjelmaa varten. Olin Seiskan 25-vuotis synttäriristeilyllä, oli kyllä hyvä reissu. Loppusyksy ja joulukuu näytti lupaavalta.

Kuitenkin tapahtui jälleen jotain mitä kukaan ei olisi voinut odottaa. 20 vuoden takainen perhetutun poika löydettiin joulukuun alussa kuolleena, joka veti taas maton alta. Juuri kun olisi luullut, että tämä vuosi saisi kuitenkin hyvän lopun, niin ei.

Jälleen yrittäen rakentaa uutta pohjaa, mikä pitäisi pystyssä, mutta tuntuu että aina kuin jotain hyvää tapahtuu niin tapahtuu jotain huonoa kanssa. Onneksi on ystäviä ja perhe, jotka aidosti välittää ja on tukena vaikeimpina aikoina. Uusivuosi meni hyvin ihanien ystävien seurassa, ammuttiin raketteja ja pidettiin hauskaa.

Pari päivää uuden vuoden jälkeen heräsin siihen kun poliisit olivat oveni takana. En aukase tätäkään asiaa enempään, mutta toivon että nyt asiat pikkuhiljaa alkaisi menemään parempaan suuntaan, sillä liikaa huonoa on taas tapahtunut. Tälle vuodelle on suunnitelmissa tosiaan valmistua tarjoilijaksi ja muuttaa ystävän kanssa pääkaupunkiseudulle. Yritän saada kirjoitettua useammin, kuhan työkiireiltä ja opiskelulta kerkeän.

Kuva: Laine Bruce (Instagram/@lainebruce)


Tags assigned to this article:
blogiLaine Bruce

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory