Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Helena-Reet: Viimeisin suuri sijoitukseni – #NordicBloggers

Helena-Reet: Viimeisin suuri sijoitukseni – #NordicBloggers

OHMYGOSSIP – Skandinavia ja Pohjoismaat vetävät sijoittajia puoleensa kuin hunajapurkki mehiläisiä. Ja ei mikään ihme, Pohjola muinaisine myytteineen, sankareineen, myyttisine olentoineen, legendoineen ja menestystarinoineen, Skandinavia nykyisine vahvuuksineen ja rikkauksineen – se on menestyksen lähde, josta yksikään yritys ei halua jäädä sivuun, se on kohde, jossa kukaan matkailukärpäsen purema ei tahdo jättää käymättä, ne ovat maa-alueita, kulttuureja ja mahdollisuuksia, joista kaikki haluavat saada osansa.

Tänään, yhden Pohjoismaiden suurimman konsernin johtajana (lue TÄSTÄ), olen asettanut etusijalle vahvan skandinavialaisen ja pohjoismaisen konseptin. Kuten Yhdysvaltain presidentti hra Donald Trump sanoo ”America First”, minä sanon ”Scandinavia First”. Pohjoismaissa on jotain poikkeuksellista ja sen tietävät myös maailman mahtavimmat ja rikkaimmat. Pohjoismaat ovat täynnä mystiikkaa, mahdollisuuksia, muinaisia legendoja ja maailmaan vaikuttaneita tapahtumia, juuri tänne ovat kätkeytyneet maailman vahvimmat haltiat ja vaikutusvaltaisimmat selvännäkijät. Skandinavia on täynnä mystiikkaa, jota edes Pohjolan tunnetuimmat viisaat, viisaimmat noidat tai maailman tehokkaimmat salaorganisaatiot eivät pysty loppuun saakka selvittämään. Pohjoismaihin ja Skandinaviaan kätkeytyy elämän avain, jonka täydellisesti pystymme ymmärtämään vain me – skandinavialaiset, alkuperäisasukkaat. Pohjoismaat ovat salaperäisyydellään, tehollaan, kauniilla luonnollaan ja mahdollisuuksillaan kiehtoneet kaikkia maailman kansoja, mutta tämä luonto ja nämä mahdollisuudet avautuvat täysin vain niille, jotka tukevat sielussaan paikallista ekojärjestelmää. Jotta voisit täysin saada osasi tästä mystiikasta, vallasta ja mahdollisuuksista, sinun tulee olla paikallinen, alkuperäinen (jopa muinainen) paikallinen – vain silloin luonto, luonnonvoimat ja maa avautuvat sinulle täydessä tehossaan.

Eksyin juttuineni hieman aiheesta sivuun. Halusin kertoa uudesta sijoituksestani – #NordicBloggers. Edellä oleva puhe oli johdantona siihen. Tällä hetkellä maailman suurimmat yksityiset vaikuttajahenkilöt elävät juuri Skandinaviassa. Kaikkien hakukoneiden tulokset puhuvat samaa kieltään – kautta maailman toimivat yritykset etsivät itselleen vaikutusvaltaisia bloggaajia, tuotteiden mainostajia ja ns. influencereita ennen kaikkea juuri Pohjoismaista. BlogList24 on yksi maailman suurimmista bloggaajia kokoavista sivuista, joka vuosi sitten alkoi kerätä helmoihinsa myös Pohjoismaiden/Skandinavian vahvimpia ja vaikutusvaltaisimpia bloggaajia. NordenBladet osti viime vuonna BlogList24:stä 100 % osuuden ja Skandinavian nokkelimmat PR-henkilöt löivät viisaat päänsä yhteen ja loivat brändin nimeltä Nordic Bloggers. #NordicBloggers on yhteisö, joka liittää yhteen Skandinavian parhaat, tunnetuimmat, luetuimmat ja menestyksekkäimmät bloggaajat – yhteisö, jonka jäseneksi pääsee vain erikoiskutsulla, jotta laatu ja Pohjoismaille ominainen intohimo säilyisivät. #NordicBloggersin jäseniä haluaa jokainen matkailuyritys palkata kohteidensa mainostamiseen ja jokainen yksityisyrittäjä ja valmistaja brändiensä tunnettavuuden lisäämiseen. Olen erittäin ylpeä, onnellinen ja kiitollinen siitä, että mahdollisuuksieni salkussa on nyt myös #NordicBloggers!Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory