Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

EXCLUSIVE Haastattelu: Tuore Kultainen Venla-voittaja, Sampo Kaulanen. Eli meidän kaikki rakastama Lapin Sampo! Vihdoinkin Revanssi!!

EXCLUSIVE Haastattelu: Tuore Kultainen Venla-voittaja, Sampo Kaulanen. Eli meidän kaikki rakastama Lapin Sampo! Vihdoinkin Revanssi!!

OHMYGOSSIP – Kultainen Venla on hieno tunnustus viihdealalla, tässä haastattelu mieheltä, joka voitti yleisöäänestyksen Paras Esiintyjä 2017 ja vihdoin sai revanssin neljän vuoden jälkeen: Sampo Kaulanen, onnex olkoon! Sain Sampon kiinni reissun päältä ja hänellä oli aikaa antaa meitsille haastis! Ajatukset oli seuraavanlaisia…

Kerropa ensin blogin lukijoille, jotka eivät sinua jostain syystä tietäisi, että mistä olet tunnettu!
Olen Sampo Kaulanen, Jounin Kaupan kauppias Äkäslompolosta. Siellä virallisesti kauppiaana vuodesta 2008 asti. Tunnetuksi tullut siitä, että otin 14 milliä velkaa, kun tein uuden putiikin. Selviytyäkseen veloistani halusin tehdä Jounin Kaupasta tunnetuimman lappilaisen kyläkaupan.

Tämä missio vei minut ensin 2010 Hjallis Harkimon Diiliin. Sen jälkeen tehtiin Ylläs Huipulla Tuulee 2012&2013 . Huipulla tuulee-ohjelman kakkoskausi toi minulle Venla-ehdokkuuden ja halusin voittaa sen. Silloin meillä oli somessa seuraajia n.2000 kpl. Aloitin hiukan erikoisen kampanjoinnin ja somessa pöhinä kasvoi. Kampanjoinnin aikana sain n.20 000 uutta seuraajaa ja vaikka hävisin silloin Arman Alizadille pystin, niin mulle jäi kipinä someen. Siitä asti olen rakentanut omantyyppistä hommaa somessa ja nyt vihdoin sain revanssin tästä venla-kisasta! Koska se on ollut mulla ainoa iso tavoite vuodesta 2013 saakka.

Sinulla & Mintulla vaikuttaa synkkaavan todella hyvin Lapin Sampo-ohjelmassa. Mikä sanoisit, että on teidän salaisuus? Ja kuinka tärkeä perhe on sinulle?
Perhe on tietysti tärkein mitä on. Kyllähän mulla ja Mintulla synkkaa, mut osataan me tapellakkin! Otetaan välillä niin rajusti yhteen ihan mitättömistäkin asioista, et meinaa lusikat mennä jakoon.

Mä itse en pidä pimeydestä ja Suomen syksystä ja talvesta ollenkaan. Minkälainen talvi-ihminen sä olet? Tai siis miten talvi ja pimeys vaikuttaa sinuun? Ja sähän todella asut Lapissa, niin varmaan on vinkkejä antaa miten pärjätä? Miten itse jaksat talvella? Mistä saat parhaiten lisäenergiaa arkeen?
Suomen talvi on ihan erilainen Lapissa kuin mitä se on Etelä-Suomessa. Lunta paljon ja se antaa aika paljon valoa myös kaamoksen keskellä. Kevätaikana aurinko ja lumi on aivan mahtavaa! Näitten takiahan ihmiset Lappiin tulee.

Mut vanha sanonta on, että ko on pimeää niin aikaa kulutetaan peiton alla!

Ohjelmassa ja somessa vaikuttaa siltä, että huumori on sulle tosi tärkeetä! Kuinka tärkeetä se on sulle arjessa?
No se on varmaan tapa piristää arkea. En mie ole mikään kauhean vakava tyyppi. En halua olla. Pikkunen lapsenmielisyys tekee elämästä paljon helpompaa. Mie tukehtusin, jos pitäs olla koko ajan “aikuinen”.

Sä kun olet yksi Suomen “Somekunkuista” ja olette tehneet myös Mintun kanssa Reality-Tv ja paljon somejuttuja, niin mitä vinkkejä sulla olis pariskunnille? Miten pitää kipinää yllä?
Nämä parisuhdelomat auttaa jaksamaan. Ja kahenkeskinen aika ja myös oma aika. Ei mekään jakseta olla toistemme kans 24/7. Ihan hyvää tekee olla omillaankin.

En ole itse käynyt koskaan Lapissa ja tottunut enemmänkin hiekkarantoihin… Mikä on sun mielestä suurin ero Lapin ja betoniviidakon välillä (Hki)? Oletko ikuinen “Lapin Sampo” vai kutsuuko joku muu mesta tai maa sun perhettä?
Se jää nähtäväksi. Kyllähän mie tykkään kans aurinkorannoista ja oishan se kiva, että vois vanhempana vain vaikka reissata.

Mitä uutta sulla on nyt kevään aikaan tulossa tai työn alla?
Mietitään kakkoskautta. Se ei ole vielä varmaa tuleeko, mut mie olen niin hyvin työllistäny itteni, että pystyn painaan jokapäivä jotain hommaa!

Meillä molemmilla on kokemusta reality-tv:n parista, mitä itse ajattelet siitä? Mitä se on antanut tai ottanut, niin sanotusti?
No, mielettömästi saanut tutustua uusiin ihmisiin ja onhan se antanut paljon juttuja, mihin ei välttämättä ois muuten päässy. Yksityisyys näissä kikkailuissa on hiukan kärsinyt.

Mikä on vielä iso juttu, jonka sä haluat saavuttaa?
Taloudellinen riippumattomuus.

Vielä onneksi olkoon Kultainen Venla- 2017 voitosta, paljonko se oikeesti tarkoitti sinulle? Ja mitä haluat sano niille jotka äänesti sinua?
Kuten sanoin, se oli n.4v projekti. Ainoa syy saada oma ohjelma oli päästä ottaan revanssi tosta patsaasta. Tämän tavottelu toi mulle tuon someseuraajakunnan ja mie oon neljävuotta saanu kuunnella kritiikkiä vaikka mistä ja siitä, että “et tule voittaan, ei ole mahollista, et saa ohjelmaa”…

Niin tämä kuitenki antaa uskoa siihen, että jos sulla on unelma ja haluat sen saavuttaa niin kyllä se on mahollista. Kun vaan uskoo siihen ja tekee duunia unelman eteen vaikka kuinka tulis märkää rättiä päin kasvoille ja muut sanois, että ei onnistu. Ja tämä on siitäki mahtavaa, et mie oon kuitenkin nakkikauppias enkä tv-alan ihminen. En ole oikeen mitään kouluja käyny, mulla on esiintymiskammo, en pidä kauheasti siitä, että jengi tunnistaa, mut silti teen noita! Ihan väärä asetelma.

Ja mie tiiän, et on paljon ihmisiä, joilla on samanlainen ongelma, ku mulla et koitetaan lannistaa tai ei ole pärjänny koulussa niin haluisin vaan sanoa, että tekee asioita sen eteen mitä unelmoi ja ei välitä kritiikistä. Todella kuoppanen tie.

Ja tottakai haluan kiittää ihmisiä, ketkä äänesti koska ei tämä olis yksin onnistunut. Paljon vaatinut myös perheeltä, työntekijöiltä jne.. Että Kiitos vain kaikille!

Sampon näkee pian myös uutuusohjelmassa Suomen Julkkisselviytyjät, joka alkaa 4.2.

Tsemiä kaikille ja loistavaa vuotta 2018!
Toivoo Ozzy & Sampo


Tags assigned to this article:
Ozzy VikmanSampo Kaulanen

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory