Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

VAROITUSMERKIT, jotka osoittavat, että hän ei rakasta sinua vaan käyttää sinua hyväkseen

VAROITUSMERKIT, jotka osoittavat, että hän ei rakasta sinua vaan käyttää sinua hyväkseen

OHMYGOSSIP – Kun olemme rakastuneita, meidän on usein vaikea ymmärtää, tunteeko toinen osapuoli meitä kohtaan todellista kiinnostusta vai käyttääkö hän meitä vain hyväkseen. Valitettavasti monet miehet osaavat kiertää naisia hyvin taitavasti sormensa ympäri ja saada nämä rakastumaan, vaikka he itse eivät todellisuudessa olekaan näistä lainkaan kiinnostuneita.

On oma miestyyppinsä, joka pitää siitä, että on olemassa joku, jonka kanssa tarpeen vaatiessa harrastaa seksiä, vaikka tunteet eivät tällöin olekaan heidän puoleltaan pelissä. Itsensä säästämiseksi kannattaa kiertää sellaiset miehet hyvin kaukaa.

Ohmygossip esittää teille kolme tärkeää merkkiä, jotka osoittavat, että mies ei rakasta sinua ja täytät vain hänen seksin tarpeensa:

1. Hän ei esittele sinua ystävilleen eikä perheelleen
Sinä et tiedä hänen läheisistään mitään ja joka kerran, kun käsittelet aihetta, hän muuttaa ovelasti puheen suuntaa, sillä hän ei halua puhua perheasioistaan sinun kanssasi.

2. Hän on olemassa vain silloin, kun hän itse haluaa
Toisinaan hän voi olla viikon ajan kadoksissa, ja ilmestyy sitten äkkiä ja haluaa tavata sinut. Tavatessanne ensimmäinen asia hänen ajatuksissaan on tietysti seksi.

3. Hän ei puhu sinun kanssasi tulevaisuudesta
Hän ei tee kanssasi suunnitelmia, ei tarjoa ideoita, minne voisitte mennä. Erittäin todennäköisesti hän ei ole vienyt sinua ravintolan lisäksi yhtään minnekään.

Kuva: OHMYGOSSIP
Lähde: Ohmygossip.se


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory