Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

SE ON ASIA, jota kaikki miehet odottavat salaa naiselta sängyssä

SE ON ASIA, jota kaikki miehet odottavat salaa naiselta sängyssä

OHMYGOSSIP – Miehet rakastavat seksiä ja samalla sitä pidetään myös vahvan suhteen yhtenä tärkeimpänä tukipylväänä, sillä ilman fyysistä läheisyyttä ihminen tuntee itsensä sielullisesti yksinäiseksi. Suhdeasiantuntijat ovat päätelleet, että on olemassa eräs äärettömän tärkeä asia, jota kaikki miehet odottavat naiselta sängyssä.

Mutta mistä on tarkemmin kyse? Selviää, että se on avoimuus ja estottomuus.

Nainen, joka on täysin tyytyväinen itseensä eikä häpeä kehoaan, nauttii seksistä monin verroin enemmän kuin nainen, joka ei ole omasta mielestään kaunis ja joka häpeää tiettyjä kehonsa osia. Suurenmoisen seksin salaisuus ei siten ole naisen halu tehdä miehelle suuseksiä tai esittää tälle ajatus ryhmäseksistä, vaan itsensä kehittäminen ja sitä kautta oppiminen rakastamaan omaa kehoaan.

Uudesta tutkimuksesta selviää lisäksi, että naiset, jotka rakastavat kehoaan, saavat mahtavampia orgasmeja ja ovat miehen silmissä houkuttelevampia. Itseensä tyytyväinen nainen nimittäin säteilee selittämätöntä eroottisuutta, joka kiihottaa miehiä.

Huomaa: kuva on vain havainnollistamistarkoituksessa (Instagram/@loren)
Lähde: Ohmygossip.ee


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory