Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

”Näkkälän noidan” suhdehoroskooppi: Eri horoskooppimerkkien EPÄMIELLYTTÄVIMMÄT ominaisuudet

”Näkkälän noidan” suhdehoroskooppi: Eri horoskooppimerkkien EPÄMIELLYTTÄVIMMÄT ominaisuudet

OHMYGOSSIP – Mitä hän todella ajattelee sinusta? Onko hän oikeasti sellainen kuin miltä ensisilmäyksellä näyttää? Ennen kuin rakastut lopullisesti, katso mitä sinun kohteestasi kertoo hänen horoskooppinsa. Esitämme teille jokaisen horoskooppimerkin viisi epämiellyttävintä ominaisuutta, jotka eivät erityisemmin aiheuta kiinnostusta ryhtyä heidän kanssaan suhteeseen.

OINAS — ei pysty hillitsemään vihaansa, loukkaantumistaan ja muita kiukkujaan; on lapsellinen ja naiivi — hänen kanssaan treffeillä käyminen on kuin teini-ikäisen kanssa olemista; tekee harvoin aloittamansa loppuun; on täysin kärsimätön, kaikki tulee saada nyt ja HETI; on egoisti ja kateellinen, ajattelee aina ensin itseään ja vasta sitten muita.

HÄRKÄ — hirvittävän itsepäinen, älä edes toivo, että hän antaisi kiistassa periksi; laiska ja rakastaa omaa sohvaansa, kotitaloustyöt jäävät sinulle; hänen tarpeensa ovat tärkeämmät kuin sinun tarpeesi; mielettömän tylsä; jää tunnetasolla etäiseksi, ei puhu tunteistaan.

KAKSOSET — kaikkea muuta kuin luotettava; et koskaan tiedä, millä tuulella hän parhaillaan on tai mitä hän nyt haluaa; puheet ovat suuria, mutta teot olemattomia; hän kyllästyy kaikkeen hyvin nopeasti ja sinä et ole mikään poikkeus; hän jättää kaiken aloittamansa kesken ja hänen tavaroitaan vetelehtii kaikkialla.

RAPU — hänen oikkuisuutensa on rasittavaa; hän satuttaa sanoillaan, mutta ei edes aio jälkeenpäin pyytää anteeksi; hän on tarrautuva ja hänen pitää aina tietää, missä ja kenen seurassa olet; hän ehdottaa avioitumista viimeistään kolmansilla treffeillä; hän rakastaa rutiiniaan, ei mitään seikkailuja tai uusia asioita.

LEIJONA — et voi koskaan tuntea itseäsi suhteessa turvallisena, sillä hänen äidinkielensä on flirtti; hän ei rakasta sinua koskaan enempää kuin sitä, joka katsoo häntä peilistä vastaan; yksikään Leijona ei ole koskaan tunnustanut erehtyneensä; hän on mahdottoman ylpeä ja pöyhkeä; hänen täytyy aina olla huomion keskipisteessä.

NEITSYT — hän on älyttömän kriittinen ja löytää sinusta aina jotain, joka on väärin; sinun pitää aina ottaa ensimmäinen askel; hän on mielettömän oikukas; hän on niin epävarma, että väsyt nopeasti hänen jatkuvaan lohduttamiseensa, tunnustamiseensa ja mielistelyynsä; hän palaa vanhoihin riidanaiheisiin aina vain uudelleen.

VAAKA — et koskaan tiedä, mitä hän todella ajattelee, sillä hän sanoo vain sen, mitä haluat kuulla; hän ei koskaan pysty tekemään valintaa; hän ei ole valmis puolustamaan sinua joka tilanteessa; hän on turhamainen ja omasta ulkonäöstään riippuvainen ja edellyttää myös sinulta ei mitään vähempää kuin täydellisyyttä; hänellä on heikko luonne ja hän valittaa jatkuvasti.

SKORPIONI — hän on sairaalloisen mustasukkainen; hän manipuloi jatkuvasti sinun tunteillasi; hän pystyy silmääkään räpäyttämättä murtamaan sydämesi, sytyttämään sen tuleen ja polkemaan tuhkan päällä; hän on salaisuuksia ja petoksia täynnä; Skorpioni tekee pienimmästäkin kärpäsestä härkäsen.

JOUSIMIES — hän osaa vain puhua, mutta ei koskaan kuunnella; hän ikävystyy nopeasti ja sitten hän valittaa, valittaa ja valittaa…; hän tietää kaiken kaikkein parhaiten; hän on hallitseva ja valvova; hän on tunteeton ja satuttaa sinua helposti.

KAURIS — työ on hänelle aina tärkeämpää kuin sinä; hän täydellinen valvontafriikki; mitä tahansa hän tekeekin, se tapahtuu vain hänen oman hyvinvointinsa hyväksi; hän vihaa spontaanisuutta, joka tekee hänestä hyvin tylsän kumppanin; hän on itseensä sulkeutunut.

VESIMIES — hän elää pilvissä, todellisuus ei koske häntä; hän saarnaa sinulle loputtomasti moraalia, sillä hän tietää kaiken paremmin; et saa koskaan olla hänen kanssaan kahdestaan, sillä Vesimiehen ihannetreffit koskevat kaikkia hänen ystäviään; hänellä on oma arvionsa ehdottomasti kaikesta ja hän ei pelkää sanoa sitä ääneen; tiedät aina, mitä hän ajattelee, mutta et koskaan, mitä hän tuntee.

KALAT — hän tarvitsee jatkuvasti tilaa ja vapautta, yritäpä sitten löytää hänen viereltään paikka; kun hän alkaa tehdä jotain, hän tekee sitä ikuisesti — Kaloilla ei ole koskaan minnekään kiirettä! Hän ei tiedä itsekään, mitä ja ketä hän haluaa; hän uhraa omat tunteensa, toiveensa ja tarpeensa teidän suhteenne nimissä, mutta ole valmis myöhemmin maksamaan suuri velka takaisin; hän idealisoi omat suhteensa ja edellyttää, että sinä pystyt aina olemaan hänelle ihanteellinen ja virheetön.

Kirjailija: Näkkälän Noita


Tags assigned to this article:
Näkkälän noitanoita

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory