Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

MAYOJEN ASTROLOGIA: Muinainen asteekkien horoskooppi. Katso, kuka olet heidän horoskooppinsa mukaan!

MAYOJEN ASTROLOGIA: Muinainen asteekkien horoskooppi. Katso, kuka olet heidän horoskooppinsa mukaan!

OHMYGOSSIP – Asteekkien horoskooppi pohjautuu mayojen kalenterijärjestelmään, jonka asteekit omaksuivat. Asteekkien kalenteriin kuuluu kaksi osaa: Tonapuolist (joka on rituaalisin perustein laadittu päivien järjestys) ja aurinkokalenteri (vuoden pituus on 18 kuukautta, kuukauden 20 päivää eli vielä tarkemmin 260-päiväisestä kalenterista, 20 Päivänmerkistä ja 13 Galaksin numerosta).

Mayojen ja asteekkien astrologit olivat hyvin kiinnostuneita tähtitaivaalla vallitsevista mystisistä liikkeistä ja niiden vaikutuksista Maalla. Jokainen meistä tietää sen, että Aurinko nousee aamuisin ja laskee iltaisin. Mayat ja asteekit keksivät kuitenkin jo kauan sitten sen, että päivän rytmien lisäksi niiden rinnalla on monia muitakin rytmejä. Nämä rytmit keksittiin Euroopassa vasta sata vuotta sitten. Niitä kutsutaan biorytmeiksi.

Asteekit jättivät jälkensä Tzolkiniin, pyhään kalenteriin, joka on meidän tuntemamme kalenterin ja astrologisen kartan yhdistelmä. Sen perusteella jokaisella päivällä on oma tietty pyhä hahmonsa, jonka vuoksi syntymäpäivän mukaan voi kuvata henkilön luonnetta, asemaa ja kätkettyjä kykyjä. Näitä kuvauksia on pidetty hyvin täsmällisinä, sillä ne antavat jokaiselle mahdollisuuden löytää itsensä paremmin ja ottaa askeleita itsensä kehittämisessä.

Katso millainen Päivän merkki sinä olet Asteekkien horoskoopissa. Millaisen luonteen ja millaisia vahvoja puolia sinun horoskooppimerkkisi sisältää ja katso myös neuvoja, jotka auttavat sinua elämässäsi eteenpäin! Ensin LASKE oma merkkisi sivustolla horoscope.com ? TÄSSÄ!

KROKOTIILI (Crocodile)
Mayanimi: Imix
Tärkeää: Arvokkuus
Suunta: Itä
Jalokivi: Punainen jaspis
Väri: Punainen
Ystävä: Tuuli
Vihollinen: Apina

Ensimmäinen Päivä Mayojen astrologiassa – Krokotiili, symboloi alkua. Krokotiilina olet nokkela, luova, vakuuttava ja hyvin energinen. Toisinaan olet hallitseva, aggressiivinen ja itsekäs. Et myöskään pelkää etujesi puolustamista, olet aloitteellinen ja usein toteutat muutoksia. Parhaiten voit käyttää ominaisuuksiasi ja taitojasi liiketoiminnassa ja epäitsekkäässä toiminnassa, kuten hyväntekeväisyydessä, perheen parissa olemisessa tai tiimin luomisessa. Sinulla on myös uskomaton puolustusvaisto ja se tekee sinusta loistavan huoltajan.

TUULI (Wind)
Mayanimi: Ik
Tärkeää: Oikeudenmukaisuus
Suunta: Pohjoinen
Jalokivi: Sodaliitti
Väri: Valkoinen
Ystävä: Talo
Vihollinen: Nurmi

Toisen Päivän merkki, Tuuli, on erittäin elinvoimainen. Mayojen astrologian mukaan olet viisas, huolehtiva kommunikoija, joka on erittäin itsetietoinen. Olet joustava ja avoin, mutta myös perfektionisti. Toisinaan olet taipuvainen ajattelemaan liikaa ja joskus olet petollinen. Ilmeisesti sinulla on hyvin paljon kiinnostuksen kohteita ja on jopa mahdollista, että monta eri työpaikkaa. Pystyt tulemaan toimeen hyvin monilla eri aloilla. Sinun ei kannata pysähtyä omaan epävarmuuteesi – pystyt hallitsemaan itseäsi paremmin kuin haluat itsellesi tunnustaa.

MAJA (House)
Mayanimi: Akbal
Tärkeää: Kärsivällisyys
Suunta: Länsi
Jalokivi: Obsidiaani eli vulkaaninen lasi
Väri: Sininen
Ystävä: Sisilisko
Vihollinen: Kaisla

Olet Talo eli Mayojen kolmas Päivän merkki. Mayojen mukaan olet se ihminen, joka välittää perinteitä edelleen ja säilyttää vakautta. Olet varovainen ja huolellinen ajatuksissasi ja teoissasi, lisäksi olet varsin optimistinen. Näet paljon vaivaa tavoitteittesi hyväksi ja varmistat turvallisuuden sekä itsellesi että muille. Olet taipuvainen epäilemään itseäsi liikaa omissa innovatiivisissa ideoissasi, kärsivällisyydessäsi ja lujuudessasi. Sinun tulisi olla joustavampi ja avoin saavuttaaksesi elämässäsi onnen. Anna muutosten tapahtua, niistä voi seurata jotain kaunista!

SISILISKO (Lizard)
Mayanimi: Kan
Tärkeää: Ilmestys
Suunta: Etelä
Jalokivi: Dumortieriitti
Väri: Keltainen
Ystävä: Käärme
Vihollinen: Jaguaari

Olet Mayojen neljäs Päivän merkki Sisilisko. Olet luonteeltasi viihdyttäjä, täynnä intohimoa ja vaikutat muihin voimakkaasti. Tarvitset paljon vapautta, mutta arvostat myös yksin olemista. Olet asettanut itsellesi korkeat vaatimukset saavuttaaksesi haaveesi vain raskaan työn avulla. Vaikka oletkin hyvin itsenäinen henkilö, huolehdit paljon ystävistäsi ja perheestäsi. Sinun urhea ja itsevarma luonteesi tekee sinusta ihmisten joukossa mestarin. Puolustat aina sitä, mihin uskot. Toisinaan suhtaudut asioihin hyvin kiihkeästi ja sinua on vaikea rauhoittaa. Suuntaat intohimosi ja impulssisi seikkailuihin.

KÄÄRME (Serpent)
Mayanimi: Chicchan
Tärkeää: Ratkaisu
Suunta: Itä
Jalokivi: Ametisti
Väri: Punainen
Ystävä: Kuolema
Vihollinen: Kotka

Olet viidennen Päivän merkki Käärme. Olet empaattinen, myötätuntoinen ja huomioon ottava voima, kun olet asettanut itsellesi tavoitteen tai puolustat jotakin. Ärsyynnyt helposti, kun annat tunteillesi vallan, olet taipuvainen olemaan liian dramaattinen. Sinulle on tärkeää pysyä kahdella jalalla maan pinnalla, välttää stressiä ja ihmissuhdeongelmia. Tasapainon löytäminen tuo esiin parhaat puolesi.

KUOLEMA (Death)
Mayanimi: Cimi
Tärkeää: Ymmärtäminen
Suunta: Pohjoinen
Jalokivi: Karneoli
Väri: Valkoinen
Ystävä: Kauris
Vihollinen: Korppikotka
Kuolema on Mayojen kuudes Päivän merkki. Olet avoinna ideoille ja valmis uhraamaan suuremman tavoitteen nimissä. Sinua on siunattu sisäisellä viehätysvoimalla, olet käytännöllinen, ystävällinen ja liiketoiminnassa menestyvä. Tärkeää on, että löydät aikaa myös itsellesi, sillä sinulla on vaara palaa läpi ja jos sellaista pääsee tapahtumaan, menetät halun auttaa muita. Olet kaikenlaisten loppujen suhteen herkkä ja sinun on vaikea hyväksyä tappiota. Käytä epäitsekästä luonnettasi yhteisön auttamiseen, niin saat takaisin sisäisen tyytyväisyyden.

KAURIS (Deer)
Mayanimi: Manik
Tärkeää: YLÖSNOUSU
Suunta: Länsi
Jalokivi: Amatsoniitti
Väri: Sininen
Ystävä: Jänis
Vihollinen: Maa

Olet Mayojen astrologian seitsemäs Päivän merkki – Kauris. Pidät ympäriinsä vaeltelusta ja olet taipuvainen olemaan omaperäinen. Olet innovatiivinen ja sinulla on vahvat vaistot ja huolehdit paljon niistä, joita rakastat. Pidät yksinäisyydestä ja haluat nauttia kaikista luonnollisista asioista, joita elämällä on tarjottavanaan. Loukkaannut helposti, jos sinulle annetut lupaukset rikotaan tai et voi luottaa ihmisiin. Teet niin kuin oikeaksi näet ja sinua on vaikea saada muuttamaan päätöksiäsi. Puolustat aluettasi ja edellytät, että muut kunnioittavat sitä. Ne ihmiset, jotka pääsevät lähellesi, näkevät myös pehmeämmän puolesi. Sinun paras valintasi työksi voisi olla jotain taiteeseen liittyvää.

JÄNIS (Rabbit)
Mayanimi: Lamat
Tärkeää: Yhtenäisyys
Suunta: Etelä
Jalokivi: Hematiitti
Väri: Keltainen
Ystävä: Vesi
Vihollinen: Veitsi

Olet mayojen astrologian kahdeksas Päivän merkki – Jänis. Olet leikkisä, älykäs ja ovela. Olet sekä fyysisesti että henkisesti vilkas, sinulle elämä on kuin leikki, et siedä siihen sekaantumista muuten kuin silloin, kun niin tehdään ihailun tai huvin vuoksi. Sinun voitollinen puolesi vaatii jatkuvaa stimulointia ja haluat jatkuvasti saada uusia haasteita. Toisinaan voit olla hermostunut ja itsekeskeinen, koska olet epävarma siitä, mihin todella pystyt. Ole varovainen, ettet menetä itsehillintääsi, ja käytä energiaasi itsesi ja muiden motivointiin.

VESI (Water)
Mayanimi: Muluc
Tärkeää: Kahtiajako
Suunta: Itä
Jalokivi: Lasuriitti
Väri: Punainen
Ystävä: Koira
Vihollinen: Myrsky

Olet yhdeksäs Päivän merkki – Vesi. Olet synnynnäinen johtaja ja tunteellisesti älykäs. Sinun mielikuvituksesi ja vahvat periaatteesi ovat kaksi parasta ominaisuuttasi. Annat enemmän kuin odotat saavasi takaisin. Sinun tunteesi ovat voimakkaita ja jos joku vaikuttaa sinuun kielteisessä mielessä, saatat alkaa käyttää valtaasi näyttääksesi asemasi. Useammin sattuu kuitenkin niin, että sinun hyvyytesi ja myötätuntosi auttavat sinua saavuttamaan loistavia tavoitteita. Seuraa ainutlaatuisia näkemyksiäsi ja tee elämästäsi parempi – osaat sen todennäköisesti paremmin kuin suuri enemmistö.

KOIRA (Dog)
Mayanimi: Oc
Tärkeää: Kärsivällisyys
Suunta: Pohjoinen
Jalokivi: Verikivi
Väri: Valkoinen
Ystävä: Apina
Vihollinen: Kukka

Kaikkein uskollisimpana ja tukevampana Päivän merkkinä Mayojen astrologiassa tunnetaan Koira. Enemmistö Koirista on johtavilla paikoilla, sillä ne ovat hyvin luotettavia ja tuottavat säännöllisesti tuloksia. Pidät työskentelystä tiimissä, olet sellaisessa ympäristössä kuin kala vedessä. Sinun parhaat ominaisuutesi ovat rohkeus ja omistautuminen heille, joita rakastat. Yhtenä esteenä tielläsi on tunteellisen kypsyyden säilyttäminen suhteissa. Pidä sydämesi avoimena ja luota enemmän – sinä tunnet, kuka on puolellasi.

APINA (Monkey)
Mayanimi: Chuen
Tärkeää: Ilmestys
Suuta: Länsi
Jalokivi: Aventuriini
Väri: Sininen
Ystävä: Nurmi
Vihollinen: Krokotiili

Apina, yhdestoista Päivän merkki Mayojen astrologiassa on säteilevä tähti taiteiden alalla: draama, taide ja mikä tahansa, missä esiintyminen on toiminnan keskipisteessä. Sinulla on tarvetta olla sosiaalinen ja pidät muiden viihdyttämisestä. Se voi aiheuttaa ongelmia henkilökohtaisessa elämässäsi, joten pyri tasapainottamaan aikaa harrastustesi ja sen ajan välillä, jota vietät niiden seurassa, joita rakastat. Pidä järkesi toiminnassa ja anna uteliaisuuden johtaa itseäsi originellien ja hyödyllisten ajatusten suuntaan. Sinulla saattaa olla ongelmia keskittymisessä, sillä kärsivällisyys ei ole kaikkein vahvin puolesi. Valitse joitakin harrastuksia ja yritä viedä enemmän asioita päätökseen. Näe isompi kuva ja älä keskity niin paljon yksityiskohtiin.

NURMI (Grass)
Mayanimi: Eb
Tärkeää: Ratkaisu
Suunta: Etelä
Jalokivi: Malakiitti
Väri: Keltainen
Ystävä: Kaisla
Vihollinen: Tuuli

Sinä olet Nurmi, kahdestoista Päivän merkki Mayojen astrologiassa. Sinulla on erittäin hyvä sopeutumiskyky, olet yhteistyökykyinen ja aina valmis ryntäämään apuun sinne, missä sinua tarvitaan. Tunteiden ilmaiseminen on sinulle vaikeaa ja olet taipuvainen pikemminkin pitämään ne sisälläsi. Sinulta vie aikaa aloittaa tavoitteen suuntaan pyrkiminen, mutta lopulta, kun sen teet, annat kaikkesi saavuttaaksesi sen. Elät elämää omin ehdoin ja omassa aikataulussa. Yksi suurimmista vahvuuksistasi on huolehtivuus ja se, että pystyt hallitsemaan tunteitasi. Jatkuva itsesi kehittäminen on sinulle erittäin tärkeää, olet loistava ongelmien ratkaisija ja muut ihailevat sinua siitä syystä.

KAISLA (Reed)
Mayanimi: Ben
Tärkeää: Ymmärtäminen
Suunta: Itä
Jalokivi: Turkoosi
Väri: Punainen
Ystävä: Jaguaari
Vihollinen: Talo

Kolmastoista Päivän merkki Mayojen astrologiassa on Kaisla. Olet autoritaarinen ja määrätietoinen. Kun otat itsellesi jonkin tavoitteen, teet kaikkesi, että se toteutuisi. Olet hyvin järkevä, mutta toisinaan liiallinen itsevarmuutesi on esteenä toisten kanssa toimeen tulemisessa. Etsi suhteissasi rauhaa ja yksinkertaisuutta, vaikka yksi sinun tärkeimmistä toimistasi onkin ongelmien ratkaiseminen – olet ”parantaja”. Korkea moraali ja säännöt ovat samoin sinulle tärkeitä, mutta niin on myös vapaus. Olet sitä mieltä, että jokaisen tulisi pysyä lestissään niin kauan kuin eivät riko yhtään yleistä sääntöä.

JAGUAARI (Jaguar)
Mayanimi: Ix
Tärkeää: Ylösnousu
Suunta: Pohjoinen
Jalokivi: Kuukivi
Väri: Valkoinen
Ystävä: Kotka
Vihollinen: Sisilisko

Jaguaari on Mayojen astrologiassa neljästoista Päivän merkki. Sinun taitosi kommunikoida ihmisten kanssa ovat erittäin hyvät ja sinulle on tärkeää kommunikoida ihmisten kanssa pintaa syvemmältä. Olet hyvin spiritualistinen ja pyrit korkeamman tavoitteen suuntaan. Voit olla myös varsin mystinen ja erittäin luotettava. Olemukseltasi olet hyvin strateginen ja kilpailunhaluinen, toisille voi jäädä sellainen vaikutelma kuin yrittäisit manipuloida heitä. Vältä elämässäsi myrkyllisiä ihmisiä, suuntaa energiasi niihin ihmisiin, jotka ovat ansainneet huomiosi. Kuuntele välillä myös muita ja ole avoimempi.

KOTKA (Eagle)
Mayanimi: Men
Tärkeää: Yhtenäisyys
Suunta: Länsi
Jalokivi: Unakiitti
Väri: Sininen
Ystävä: Korppikotka
Vihollinen: Käärme
Viidestoista Päivän merkki Mayojen astrologiassa on Kotka. Sinä rakastat henkilökohtaista vapautta ja haluat löytää erilaisia paikkoja, ajatuksia ja ihmisiä. Sinulta ei jää yksikään yksityiskohta huomaamatta ja olet taipuvainen olemaan perfektionisti. Olet erittäin täsmällinen ja kärsivällinen – ne ovat kaksi ominaisuutta, joiden kanssa pääosalla merkeistä on vaikeuksia. Säilytät ihmisiin etäisyyttä ja voit vaikuttaa sisäänpäin kääntyneeltä. Olet taipuvainen teknisille aloille kuten tiede tai sitten henkisyyttä stimuloivan filosofian suuntaan. Ole varovainen liian itsepintaisuutesi ja kritiikkisi suhteen, ole pikemminkin ajatustavaltasi avoin, se tekee suhteillesi hyvää.

KORPPIKOTKA (Vulture)
Mayanimi: Cib
Tärkeää: Kahtiajako
Suunta: Etelä
Jalokivi: Savukvartsi
Väri: Keltainen
Ystävä: Maa
Vihollinen: Kuolema

Korppikotka on Mayojen astrologiassa kuudestoista Päivän merkki. Sinä edustat onnea uusissa asioissa, olet hyvin itsetietoinen ja huolissasi omasta asemastasi. Arvostat paljon elämänkokemusta ja haluat oppia koettelemuksista ja menestyksestä niin paljon kuin mahdollista. Muille voit tuntua hieman ankaralta ja kyllästyneeltä, sillä olet taipuvainen näkemään asiat niin kuin ne ovat. Et pidä siitä, että sinua arvostellaan ja sinun itsetuntosi saa siitä tavallisesti iskun. Olet sellainen, sillä olet itse asiantuntija (pääosan ajasta) ja annat varmoja ohjeita. Otatpa elämän miten vakavasti tahansa, löydät jokaisessa asiassa palasen huumoria.

MAA (Earth)
Mayanimi: Caban
Tärkeää: Toiminta
Suunta: Itä
Jalokivi: Agaatti
Väri: Punainen
Ystävä: Veitsi
Vihollinen: Hiiri

Maa on Mayojen astrologiassa seitsemästoista Päivän merkki. Maa-merkin edustajat ovat erittäin huolehtivia, ovelia ja filosofisia. He osaavat hallita itseään erittäin hyvin ja pystyvät rauhoittamaan huonoa suhtautumista ja toimintaa. Jos olet tämän merkin edustaja, olet todennäköisesti korkeakoulutettu ja ajattelet jatkuvasti uusia ideoita. Ainoa osa elämästäsi, jota sinun tulisi vielä kehittää, ovat tunteet ja mielikuvitus. Tässä elämässä kaiken ei täydy olla käytännöllistä ja sen hyväksymättä jättäminen johtaa sinut stressiin ja sekaannukseen. Et halua olla myöskään liian lempeä toisen suhteen, mutta tiedät kuitenkin, miten tehdään hyvää huumoria, paljot pitävät sinusta ja olet eteenpäin vievä johtaja.

VEITSI (Knife)
Mayanimi: Etznab
Tärkeää: Vakaus
Suunta: Pohjoinen
Jalokivi: Rodoniitti
Väri: Valkoinen
Ystävä: Myrsky
Vihollinen: Jänis

Olet veitsi – Mayojen astrologian kahdeksastoista Päivän merkki. Seisot tukevasti jalat maassa, sinulla on hyvin looginen ajattelutapa, otat toiset huomioon ja olet epäitsekäs. Sinun suhteissasi on ongelmia, koska haluat löytää jokaiselle asialle loogisen selityksen. Sinulla on hyvä pää ja ymmärrät, että kaikkea ei kannata ottaa dramaattisesti, lähestyt tilanteita tosiasioiden pohjalta. Haluat tehdä työtä omilla käsilläsi ja nautit syvällisistä keskusteluista. Sinulla on taipumus raataa usein liikaa, varsinkin kun olet erittäin kiinnostunut asiasta. Haluat miellyttää suurinta osaa ihmisistä, mutta sinulla on vaikeuksia tunteittesi ilmaisun suhteen.

MYRSKY (Storm)
Mayanimi: Cauac
Tärkeää: Vaikutusvalta
Suunta: Länsi
Jalokivi: Nefriitti
Väri: Sininen
Ystävä: Kukka
Vihollinen: Vesi

Myrsky on yhdeksästoista Päivän merkki Mayojen astrologiassa. Sinä vaikutat rauhoittavasti ja huolehtivasti, uskotaan, että sinulla on hoitavia kykyjä. Pidät jatkuvassa liikkeessä olemisesta ja toiminnassa, johon sitä ei liity, muutut levottomaksi. Sinulla on todennäköisesti paljon ystäviä ja nautit erittäin paljon sosiaalisista tilanteista. Tarvitset kuitenkin toisaalta omaa aikaa puuhataksesi sellaisten asioiden parissa, jotka sinua kiinnostavat. Opit yhtä hyvin kuin opetat ja et menetä koskaan lapsellista uteliaisuuttasi. Uskot korkeampaan voimaan ja sinua kiehtoo uskonto ja spiritualistinen ideologia. Olet puhdas ja sinulla on itsekuria, yritä olla organisoimatta asioita liikaa – toisinaan tulee mennä virran mukana.

KUKKA (Flower)
Mayanimi: Ahau
Tärkeää: Virta
Suunta: Etelä
Jalokivi: Roosa kvartsi
Väri: Keltainen
Ystävä: Krokotiili
Vihollinen: Koira

Viimeinen Päivän merkki on Kukka. Kokoat ihanteet ja kauneuden, sinulla on taipumusta leijailla pilvissä ja haaveilla siitä, mitä voisi olla ja miten kaikkien elämää voisi muuttaa paremmaksi. Olet sen tyypin ihminen, jonka ihmiset haluavat tuntea sekä platonisesti että romanttisesti. Ihmisillä on suuria odotuksia sinun suhteesi. Keskity rakkauden ja myötätunnon jakamiseen ja älä anna painostaa itseäsi olemaan täydellinen. Jos pidät liian kovaa kiinni ”parhaasta suunnitelmastasi”, petyt itseesi ja muut pettyvät sinuun. Elä tätä hetkeä ja murehdi tulevaisuudesta vähemmän – sinä annat jo luonnostasi maailmalle niin paljon jo pelkästään olemalla olemassa.

Lähde: NordenBladet.eeMainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory