Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Helena-Reet: Ohh, miten upeaa on pitkästä aikaa piirtää lasten kanssa!

Helena-Reet: Ohh, miten upeaa on pitkästä aikaa piirtää lasten kanssa!

OHMYGOSSIP – Koska olen edelleen sairas (koko perhe on jo viikon ajan ollut flunssassa pitkällään), olen jättänyt väliin kaikki tapaamiset (ks. TÄSTÄ) tällä viikolla ja enkä oikein mitenkään pysty löytämään itsestäni työintoa, ajattelin, että piirrän!! Olen koko elämäni rakastanut taidetta ja erilaisia käsitöitä – piirtämistä, maalausta, kutomista, ompelua, kirjontaa, korujen valmistamista jne. Niin mukavaa on unohtaa hetkeksi kaikki ja antaa lapsenmielisyytensä lentää!

Kiinnostavaa on sekin, että mitä tahansa teenkin, lapset haluavat heti tehdä samaa. Niin suloista. Rakastan ja jumaloin lapsiani niin hirveästi, että sitä on vaikea sanoin kuvata. Tiedän, että kaikki vanhemmat jumaloivat lapsiaan ja minä en ole siinä suhteessa mikään poikkeus, mutta minun vain täytyy sanoa se kovaan ääneen – rakastan, rakastan, rakastan teitä niiiin paljon – minun silmäteräni, minun tipuseni, minun rakkaimpani!!

Ivanka Shoshana ei tosin osoittanut tänään piirtämishalua, mutta minä ja Estella Elisheva teimme kumpikin yhden hienon työn. Koska Estella Elishevakin on hyvin luova ja taitavakätinen, niin me suuret yrittäjät ajattelimme heti sitäkin, että tekisimme kaksistaan lastenkirjan – kirjoittaisimme itse sadut ja piirtäisimme kuvat niiden oheen. Minä tykkään siitä ideasta hurjasti! Ja vaikka meidän pieni lastenkirjamme ei etenisikään painoon asti, on vähintään oman perheen piirissä yksi arvokas lastenkirja, jota voi säilyttää hyllyssä kunniapaikalla! Itse tehdyillä tavaroilla on luonnetta ja ikään kuin sielu. Itse tehdyt tavarat tuovat kodin lämpöä ja itse tekemisen ilo on verratonta! Oman kuvani ehdin jo kehystää ja ripustaa seinälle!

3x Art by Helena-Reet

Art by Estella Elisheva


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory