Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Tuija Järvinen: Haluatko tietää miten olen säästynyt flunssalta?

Tuija Järvinen: Haluatko tietää miten olen säästynyt flunssalta?

OHMYGOSSIP – Talvinen pakkastervehdys! Nyt riittää sitä lunta, jäätä ja pakkasta eli voidaan todeta, että nyt on ihka oikea vanhanajan talvi. Olen käynyt jo testaamassa Kallaveden jään pitävyyden, joten siellä voi hiihtää ja luistella. Jos nyt en sinne asti halua lähteä joka kerta, niin meidän talopiirissämme on oma luistinalue. Siellä on myös tarpeeksi jäätä ja tilaa luistella.

Kaksi viikkoa sitten lauantaina kävin Kylpylähotelli Rauhalahdessa Ysäribileissä. Tämä taisi sitten olla jo kolmas kerta peräkkäin. Ei tarvinnut pettyä tälläkään kertaa esiintyjäantiin; Modern Talking, Paradisio, Waldo´s People ym…Paikka oli aivan täysi ysärifaneja. Liikkuminen saati tanssiminenkin oli hankalaa.

Muutama päivä sitten piipahdin kotipuolessa Laukaassa katsomassa äitiäni ja muuta perhettäni. Kiva reissu ja oli ihana nähdä sisarieni lasten lapsia. Jäi ihan ikävä, rakastan lapsia. Itse otsikon aiheeseen mennäkseni, olen ihan ihmeissäni siitä, että olen säästynyt joka talviselta flunssalta tähän asti. Eräskin läheiseni on sairastanut jo kolme flunssaa tähän mennessä. Seuraavassa kerron ne ”ihmerohdot”, joita käytän päivittäin ja niitä on kolme.

D3-vitamiini, syön 2 kpl tabletteja/ päivä (saimme kesällä hyvin vähän D—vitamiinia, koska aurinko paistoi harvoin ja talvellakin vain silloin tällöin)

ZinZinon BalanceOil eli kalaöljy, painoni mukainen annos per vrk. Olen testaamassa ko. kalaöljyä puolen vuoden ajan. Tämän jälkeen teen jälleen verikokeen ja lähetän sen eteenpäin. Julkaisen tulokset sitten blogissani. Minulla on täällä sivustolla jo ennestään ZinZinoa koskeva blogi. Suosittelen sinua lukemaan sen, jos et vielä ole.

ZinZinon Xtend, multivitamiini- ja immuniteettibooster. Otan 2 kapselia päivässä.

Syön myös aika ajoin sinkkiä. Tärkeää on lisäksi syödä terveellisesti ja liikkua. Pestä kädet usein ja varsinkin aina, kun alat tehdä ruokaa ja tai syöt. ZinZinon tuotteet (www.zinzino.com) ovat osoittautuneet minulle hyviksi ja uskon niillä olevan erityistä vaikutusta siihen, että olen ollut erittäin terve.  Palaan siis aiheeseen vielä uudelleen keväämmällä.

Muista myös pukeutua sään vaatimalla tavalla!

<3 tuija

Näitä tuotteita syön nyt ja olen välttänyt täysin flunssan, nuhan ja yskän tänä talvena.

 

 


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory