Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Mariliis Anger: Tästä lähtien minun blogini mariliisanger.com on suuren skandinavialaisen mediakonsernin NordenBladet alaisuudessa!

Mariliis Anger: Tästä lähtien minun blogini mariliisanger.com on suuren skandinavialaisen mediakonsernin NordenBladet alaisuudessa!

OHMYGOSSIP – Blogissa on viime aikoina ollut hiljaisempaa ja siihen on yksinkertainen syy – kuten näette, blogin osoite ja muotoilu ovat muuttuneet. Tästä lähin mariliisanger.com kuuluu NordenBladetin alaisuuteen, joka on yksi Skandinavian suurimmista mediakonserneista, ja olen siitä erittäin iloinen. Viime päivinä olen uudistanut ja parantanut postituksiani, lisännyt kuvia ja nyt kaikkien postitusten pitäisi toimia hyvin. Vielä täytyy vain muuttaa Facebook-postitusten linkit, jotta nekin suuntaisivat oikeaan paikkaan.

Liittyen siihen, että muutin, muuttui myös sähköpostiosoitteenikin, ja tästä eteenpäin minuun saa yhteyttä osoitteella mariliis@nordenbladet.com. Paitsi että blogini on nyt NordenBladetin alaisuudessa, kirjoitan myös artikkeleita OHMYGOSSIP:lle ja niitä, jotka tähän mennessä ovat ilmestyneet, näette TÄSTÄ.

Olen näistä muutoksista erittäin iloinen ja toivon, että tekin olette yhtä onnellisia ja innostuneita kuin minäkin!

Tämän päivän vaatetuksesta puhuen, niin koska tänään ulkona oli ihan ”kesä” (-20:n sijasta -8 :D), minun piti käyttää sitä hyväkseni ja lopulta puin päälle uuden turkkini. Yleensä Kiinasta tilatessa turkit ja ja turkisliivit näyttävät kauheilta ja vältän niiden tilaamista. Jostain syystä päätin ottaa riskin nähtyäni tämän turkin ja olen enemmän kuin tyytyväinen. Turkki on huippupehmeä ja kevyt ja hihatkin ovat oikean pituiset – täydellinen voitto!

 


Tuotteiden linkit löydätte TÄSTÄ!
Uusi blogikohde: mariliisanger.nordenbladet.ee


Tags assigned to this article:
Mariliis Anger

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory