Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Tuija Järvinen: Leppävirran Vesileppis, Ice Cave jääluola, konsertti ja wrestling ottelut

Tuija Järvinen: Leppävirran Vesileppis, Ice Cave jääluola, konsertti ja wrestling ottelut

OHMYGOSSIP – Aurinkoinen tervehdys jälleen rakkaat lukijat! Ihanaa, kun päivät ovat valoistuneet ja pidentyneet. Olen jo aamusta virkeämpi ja herään ilman kellonsoittoa automaattisesti. Savoa on hemmoteltu todella kauniilla ja aurinkoisella ilmalla, jota on kestänyt jo verrattain pitkään. Kauniiseen ilmaan on liittynyt hyvin tiiviisti kova pakkanen, mutta kyllä senkin kanssa pärjää, kun pukeutuu sään vaatimalla ja asianmukaisella tavalla.

Viime viikonloppuna käväisin Leppävirralla ystäväni kanssa. Kuopiosta sinne on hiukan yli 50 kilometriä matkaa. Vierailuumme oli syitäkin, nimittäin kylpylähotelli Vesileppiksessä oli konserttitapahtuma, jossa esiintyivät Petri Nygård sekä Klamydia yhtye. Petrin habituksen oleellisempiin tunnusmerkkeihin kuuluu hatun lisäksi muoviset, valkoreunaiset aurinkolasit. Näin hänet ensimmäistä kertaa ilman niitä. No, hän on ihan kivannäköinen suomalainen mies, ei siinä mitään. Klamydian muistan oman nuoruuteni ajoilta. Yhtyeen kaverit lienevät jo keski-ikäisiä, mutta yllätys, yllätys, kuulijat ja fanit ovat melko nuoria aikuisia. Tapahtumassa oli myös kuusi wrestling ottelua. Ottelijoita oli ulkomaita myöten. Sainpa parit yhteiskuvatkin heidän kanssaan. Oli muuten hurjan näköistä touhua!

Maanalainen Ice Cave jääluola oli uskomattoman kauniita jääveistoksia täynnä. Jääluolassa oli pidetty 10. helmikuuta jäänveiston maailmanmestaruuskilpailut 2018. Kilpailun voitti Japani, Suomi tuli kahdeksanneksi ja mm. Usa yhdeksitoista. Kilpailussa oli ollut mukana 12 maata. Jääluolassa sijaitsee myös jääputki, jota pitkin voi hiihtää, lasten jääpuisto liukumäkeineen ja aarteen etsintä labyrintti. Mikäli ajelet täälläpäin, suosittelen vierailua jääluolassa. Se on auki 24.6. saakka. Mietin vain jään sulamista…no ehkäpä lämpötila pidetään maan alla niin alhaisena, etteivät henkeäsalpaavan upeat jääveistoksetkaan sula pois.

Tässäpä näitä kokemuksiani tuli taas kerrottua. Tänä viikonloppuna olen vain kotosalla, vaikka olisikin ollut mahdollisuus päästä Saaran konserttiin. Joskus vain pitää kieltäytyä…ei aina jaksa joka paikkaan lähteä. Vaikka onhan se hienoa, että pyydetään ja halutaan seuraksi. Nöyrä kiitos. Tänään jännätään mikä biisi lähtee Saaran mukana Eurovision laulukilpailuun!

<3 tuija

  1. palkintosija: Japani

8. palkintosija: Suomi

 


Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory