Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Evelina postaa Instaan kauniita, mutta ”epätäydellisiä” kuvia itsestään: Tykkään ehkä vähän häiriintyneistä kuvista..

Evelina postaa Instaan kauniita, mutta ”epätäydellisiä” kuvia itsestään: Tykkään ehkä vähän häiriintyneistä kuvista..

OHMYGOSSIP – Debyyttialbuminsa perjantaina 28. lokakuuta julkaiseva Evelina ottaa usein kantaa ulkonäköasioihin sosiaalisessa mediassa. Evelinalla on Instagramissa lähes 100 000 seuraajaa, Facebookissa sen sijaan alle 18 000. Artisti on aktiivinen myös Snäpissä, Twitteriä hän ei juuri käytä.

Evelina kokee, että erityisesti Instagramilla on merkittävä rooli hänen uransa kannalta. “Se on isoin kanava, mikä mulla on käytettävissä. Ei varmaan olisi näin iso haippi ilman sitä,” Evelina kommentoi YleX:lle.

Laulaja päivittää kaikkia some-kanaviaan itse. Evelinalle on tärkeää, että fiidi näyttää hyvältä ja kuvissa on yhtenäinen värimaailma. Sosiaalinen media on hänelle markkinointikanava ja hyvä väline kommunikointiin fanien kanssa. “Päivitän silloin, jos mulla on jotain asiaa ja siihen liittyvä hyvä kuva. Tykkään ehkä vähän häiriintyneistä kuvista, ettei kaikki ole liian täydellistä. Joku sellainen asia, joka erottaa kuvan fantasiamaailmasta, vaikka olenkin artisti.”

Kuva: Evelina (Instagram/@evelinavirallinen)
Lähde: Yle.fi


Tags assigned to this article:
#evelinavirallinenEvelina

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory