Ohmygossip.fi / Ohmygossip Couture / OHMYGOSSIP Teen / Viihde & Julkkikset / Muoti & Kauneus / Rakkaus & Suhteet / Julkkisblogit / Haastattelut / Various NordenBladet.fi / Yhteisö, Politiikka & Liiketoiminta / Matkailu & Kulttuuri /Helena-Reet Ennetin blogi / Koti, Perhe & Lapset / Terveys & Hengellisyys /Uutiset

Näyttelijä Anu Sinisalon kauneuden salaisuudet: Kauneus on koko kehon kokonaisvaltaista hyvää oloa

Näyttelijä Anu Sinisalon kauneuden salaisuudet: Kauneus on koko kehon kokonaisvaltaista hyvää oloa

OHMYGOSSIP – Näyttelijä Anu Sinisalon iho joutuu välillä koville raskaiden meikkien ja voimakkaiden valojen takia. Anu sanoo olevansa välillä “hyvinkin laiska” hoitamaan ihoaan. Silti Anun iho hehkuu kuulaana ja nuorekkaana.

“Omalla mummollani on yhä todella kaunis iho, vaikka ikää on jo kohtuullisesti. Hän on neuvonut minua aina juomaan paljon vettä ja ulkoilemaan puhtailla kasvoilla, ilman meikkiä. Hän on myös neuvonut menemään ulos kostealla säällä, koska silloin iho saa kosteutta. Näitä vinkkejä olen käyttänyt niin kauan kuin muistan. Kauneus on koko kehon kokonaisvaltaista hyvää oloa. Aamuisin puristan puolikkaan tai kokonaisen luomusitruunan mehun ja juon sen sellaisenaan tasapainottamaan elimistön PH:ta. Kolmekymppisestä lähtien olen syönyt e-vitamiinia kuuriluontoisesti. Olen huomannut, että se toimii minulle. Kun E-vitamiinia syö purkillisen ohjeen mukaan eli kapselin päivässä, kuuri kestää noin kuukauden.”

Kuva: Anu Sinisalo (©OHMYGOSSIP)
Lähde: Anna.fi


Tags assigned to this article:
Anu Sinisalokauneus

Mainos:
High quality & nature friendly luxury cosmetics from Scandinavia - ElishevaShoshana.com

Copyright © NordenBladet 2008-2022 All Rights Reserved.
Skandinaavisia / Pohjoismaisia uutisia ja tietoa suomeksi.
Scandinavian / Nordic news and info in Finnish.
Nordic News Service & Link Directory